Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.4 -спортно гърне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.4 -спортно гърне

Интересува ме имам браво 1.4 12 V,ако му сложа спортно гърне дали ще има някакъв ефект и какви гърнета бихте ми препоръчали за силен и плътен звук..?

Ефекта ще е в усилването на звукът, но не и във вървенето. Разликата от 2-3 коня при тази мощност едва ли ще бъдат забелязани.
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

Коментар

добре, а дали ще получа желания силен и плътен звук на 1.4 мотор

Коментар

отговорът е ДА,стига да подбереш хуваво гърне.
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

А ще препоръчате ли нещо на цена около 100-130 лева..

Коментар

x

аз ти препоръчвам това http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-JDM...Q5fAccessories

Коментар

аз искам да знам какъв ще е ефекта от генерация на ф63 за браво 1.4 дали ще се разтовари мотора
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

това гърне няма доставка до България..

Коментар

mitkosoft написа:
                  аз искам да знам какъв ще е ефекта от генерация на ф63 за браво 1.4 дали ще се разтовари мотора
                  колега с права генерация на 63 на атмосферка така хубаво ще го разтовариш,че само ще спънеш колата още повече.При атмосферните генерации има изчисления на съпротивлението на на изходящите газове.Това което си решил да правиш се слага само на турбинирани двигатели.Там колкото по-бързо и лесно излизат толкова по добре.
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Working...
                  X