Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с задна чистачка на Марея Weekend

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с задна чистачка на Марея Weekend

здравейте от както съм купил фиата задната пръскалка не хвърля течност, което е проблем точно в такива дъждовни и мрачни днимоля за помощ къде и какво да направя

колега като купих и моя и тои имаше същия проблем реших го така проследих шлаофката от помпичката за водата назад и останових че до моторчето на чистачките си сменя цвета от бял на черен точно там има някакво клапанче което беше се напълнило с котлен камък и запушило махнах го и сложих тръбичка за пробата и тръгна все още карам с тръбичката най вероятно и при теб е същия проблем ако не е от там може и да е самата пръскалка отзад на стъклото но да я изчистиш трябва да свалиш цялото моторче на чистачките да извадиш зегерката и да я свалиш и накипнеш в оцет тои сваля котления камък успех :D
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

благодаря ти за бързия отговор може ли малко повече инфо къде е този клапан, къде да го търся?

Коментар

На дизелово Браво се намира тук: (цъкни за по-голям размер) Би трябвало и на Мареа да е там. Зад кутията с бушоните, гледаш за маркуч. При мен беше малко заврян, и се наложи да го издърпам малко.При мен клапана беше на ред, и се оказа че маркуча ми е скъсан отзад между 3-тата врата и купето. Плафона отзад има петна, и стои като напикан. Виж при теб как е, въпреки че на мареата не знам от къде точно минава.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

намира се точно там или под пласмасата която е върху моторчето на чистачката или пред пласмасата не се вижда от черната изолация която е на предния щит след това шлаовката минава където минава инсталацията за назад бандажирана е в снопа кабели за да го намериш по лесно свали гумата която е на ръба които упира в предния капак когато е затворен точно където е клапана се сменя цвета на шлаофката току що ти напрвих снимки на клапанчето и къде се намира дръпнах я малко да може да се види на снимкитеЖелателно е да добавиш снимките като снимки, а не като пакетиран файл. Модераторски екип на fiat-bg.org
          Прикачени файлове
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

МНОГО МНОГО БЛАГОДАРЯ ОСТАНА САМО ДА ПОЧЕРПЯ

Коментар

Working...
            X