Само дето аз съм напълно сериозен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация покупка - Stilo 1.9 JTD - 2002 г.
Collapse
X
-
Ами с прости думи не ми беше удобно да говоря пред продавача, че колата е почти пълна щета.Та накратко по едни тези да отговоря от мое име:radoslavp написа:Колега от по-горе изброените проблеми мога да кажа следното. Втората степен на перката работи, просто Stilo JTD-тата са с динамичен контрол на перката според температурата (кутията с модула за управление е над перката и радиатора), там няма степени. Съответно нито една диагностична програма няма да пусне "втората степен" на перката, дори оригиналния егзаминер не го прави.radoslavp написа:Странната ръжда, предполагам сте гледали дюзите ... всъшност е нормална и не е ръжда. Шумо и термоизолацията на черния пластмасов капак с времето се разпада по малко и е в такъв кафеникав цвят, една прахосмукачка и се маха до след месец.radoslavp написа:Маховика създава проблеми при потегляне и ниски обороти с вибрации и придърпване ? Тракането при изгасване идва от butterfly valve-a който в този момент затваря прихода на въздух и е нормално за всяко JTD.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар