Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Фиат Браво/Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eh4ev07 написа:
    още един глас за 1.8 видях че и ти си от сливен ако изкаш пиши на лично и ще ти дам да покараш 1.8 и тогава реши(не продавам кола просто да се запознаеш с модела и да видиш как върви)а за дизел не съм почитател единственно заради кофти нафтата в бг
    Ако е за каране , и търсиш икономия - покарй на tyson Бравото, и после ще се уточните как да му го платиш

Коментар

Имаше цяла тема някъде с гласуване кой е най-сполучливия двигател на Браво и мисля, че беше достатъчно добре обяснено, разяснено и потвърдено с гласове, че 1.8 е най-добре във всяко едно отношение. (освен разликата от 0,5 - 1 литра градски разход). Не го казвам защото моето е такова просто напомням за тази тема (не ми се търси, даже незнам дали съществува още).п.п. Година и няколко месеца карам 1.8 с ГИ и не съм имал проблеми (чукам на дърво).Успех в избора.
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Здравейте! И аз съм пресен във форума и подобно на колегата по - горе съм в дилема относно тези машинки. От 2 години карам перфектен друг автомобил, но старичък и най - вече - 50 коня, а ми се налагат пътувания Варна - София и обратно. Та се оглеждам напоследък за Браво - та 97-98г. Бих искал да помоля за всякакви впечатления от машинките и наистина ли "се чупят много лесно", както казват хората? Един конкретен модел оглеждах - 97г, 1.4, 12v, 80кс - мнения за него? благодаря предварително!

Коментар

Working...
        X