Измерих компресията на Темпрата и ми показа средно 10 атм. компресия нормално ли е това и ако не е колко требва да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Koлко трябва да е компресията?
Collapse
X
-
Sko написа:Толкова е добре, даже идеално. Принципно е 9,2:1 по спецификация.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
Re: Koлко трябва да е компресията?
NixXxan_Racing написа:Измерих компресията на Темпрата и ми показа средно 10 атм. компресия нормално ли е това и ако не е колко требва да е?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Koлко трябва да е компресията?
pakumba написа:NixXxan_Racing написа:Измерих компресията на Темпрата и ми показа средно 10 атм. компресия нормално ли е това и ако не е колко требва да е?
Коментар
-
Mitko написа:За Tipo като моето - 9-13 бараBravo 1.6 16V - 11 +/- 2 бараАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Иначе и аз така знам: степен на сгъстяване и компресия са различни неща...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
NixXxan_Racing написа:Зна4и за да сам по то4ен на паржи цилиндар ми показа 9.5 атм.,на втория 10.0,на третия 10.0 и на 4етвартия 11.5атм.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар