от 2 дена почна да ми хвърля масло през отдушника на картера,а при по високи обороти през пръчката за маслото.Дали са сегментите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хвърляне на масло
Collapse
X
-
Меренето на компресия няма нищо общо с маслените пръстени.Но ако са ти свършили компресионите пръстени ,може да е от тях.Защото те испускат горивна смес която утива в картера ,и там става голямо налягане .Не лошо да ти замерят компресиа .Един вапрос на колко хиляди ти е типотоFIAT TIPO 1,6
Коментар
-
pugsy написа:извинявай за въпроса ама на кое му викаш пръстениTORINO_MOTOR написа:Меренето на компресия няма нищо общо с маслените пръстени
Коментар
-
двигателят е на 97 000,6 години беше в гараж без да се кара,дори и не е била палена.Преди 2 дни и долях 2 литра масло и днес пак ми светна.Говорих с един приятел който разбира и ще отваряме двигателят имам нови бутала със сегменти и най вероятно ще ги сложим тях.до колкото знам ако са здухали сегментите трябва да има по голяма компресия и трябва да върви повечко колата,а тя повече от 110 неможе и то със зор,Преди 3 седмици ходих до Плевен и си потдържаше 140-160 на газ без проблеми,на бензин като я настъпа и след 20 метра забива муцуна,като тръгна да я паля задължително с педала на газта до долу и след 5,6 сегунди въртене пали.Ако някой знае цените на всички гарнитури за типо 1.4 колко струват нека да сподели.
Коментар
-
pugsy написа:до колкото знам ако са здухали сегментите трябва да има по голяма компресия и трябва да върви повечко колата,а тя повече от 110 неможе и то със зор,Преди 3 седмици ходих до Плевен и си потдържаше 140-160 на газ без проблеми,на бензин като я настъпа и след 20 метра забива муцуна,като тръгна да я паля задължително с педала на газта до долу и след 5,6 сегунди въртене пали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар