ехееее май най-после и аз ще подаря на жената така дългоочакваното ПУНТОето за какво става дума:Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA ’97 (1997-1999) MVS: 176.651.1(0) | 60 (1.2 SPI) 5 PORTE S.S.CULT Engine Stamp: 176B4.000 Version Code: 176AR Version: >V17| S.S. CULT-STAR-TEAM Engine Version: M2 | 1242 SPI Interior: 290 | BLUE FABRIC Vehicle No: 02850152 Engine No: 8533885 Prod. date: 1998-09 имам само няколко въпроса (надявам се този път все някой да ми отгорори бързо и точно ):1. кофти ли е че двигателя е 1.2 SPI повечето дето ги гледах бяха 1.2 MPI, все пак едното е 60 кончета а другото 75 и доколкото четох тука малките двигатели дават някакъв безумно огромен разход.2. какво е препоръчително/задължително да му сменя (масло,филтри те - ясно, а ремъците??) и колко горе долу парички да приготвя!!!!!3. Читав Фиат сервиз в района на МЛАДОСТБЛАГОДАРНОСТИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното питане за ПУНТО - СПЕШНО
Collapse
X
-
Поредното питане за ПУНТО - СПЕШНО
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки oЕтикети: –
-
В района на Младост е Ванторейд, но там ше ти резнат главата от кръста ... Ако не ти е далече може да идеш в сервиз Рали Арт - намира се точно срещу КАТ, в двора от другата страна на улицата. А човека който прави италианските коли там се казва Стефан, мисля че може да ти свърши работа и в Горубляне.Ако те интересува, пиши ми ЛС за да ти дам телефона му.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Наскоро извърших същата операция та цените на консумативите са ми още в главата - ремък + ролка, масло (4 л Селения Голд синтетика) + филтър, въздушен филтър - общо 85 лв. За 20 лв ми смениха всичко в едно квартално сервизче. Трябва да се сменя и бензиновия филтър по принцип, но още не съм го направил + задължителна проверка на спирачките + спирачната течност (щом жената ще го кара си е от значение) :-РНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Пак да попитам:днеска пак го гледах, карах, в сервизи и т.н.отзивите са че е читаво единственното нещо е че двата задни амортисьори са за смяна (в D&N където го друсаха ми ги предложиха за по 102лв. SACHS) а те толкова са за БЕНЦА та питането ми е кви препоръчвате и ориентировъчна цена???а, и още нещо - Съединителя хидравличен ли е или е с жило - че на мене ми е малко тегав в сравнение с тоя на мерцедеса. пак и ми се струва че отделя малко горе ама май всички дето ги гледах/карах бяха така● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
KPAHK написа:Пак да попитам:днеска пак го гледах, карах, в сервизи и т.н.отзивите са че е читаво единственното нещо е че двата задни амортисьори са за смяна (в D&N където го друсаха ми ги предложиха за по 102лв. SACHS) а те толкова са за БЕНЦА та питането ми е кви препоръчвате и ориентировъчна цена???а, и още нещо - Съединителя хидравличен ли е или е с жило - че на мене ми е малко тегав в сравнение с тоя на мерцедеса. пак и ми се струва че отделя малко горе ама май всички дето ги гледах/карах бяха такаEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
ОКМай ще черпя скороако го взема утре ще трябва да ме упътите къде да сменям консумативите● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар