Здравейте колеги,обръщам се с молба. Нека някой да ме насочи от къде мога да си наема ремарке за около два часа? Знам за Практикер, че дават, но че трябва да си купиш нещо голямо, за да ти го дадат. Става въпрос за пренос на една пералня в столичните квартали. Ако някой съфорумец се отзове, ще има освен наем и почерпка.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремарке под наем?
Collapse
X
-
ремарке
аз миналата седмиця карах един хладилник 160 в Пунтото със затворена задна врата а рязмера на пералната е 60/60/ 85 ако е без опаковката го закарах до Витоша заедно със сина и играчките А одзат има и газова бутилка 27 литра Всички бяха учудени как ще се помести в Пунтото а те имат Пежо 607 и там не може да се помести
Коментар
-
Ами и аз имам газова бутилка в багажника и си мисля, че тя утежнява нещата. Другото, нещо е че така натоварена пералнята може да се надраска, все пак този, който я повдига и е вътре в колата няма голяма опора, защото е на колене - трябва да има много як кръст. Много по - лесно ми изглежда с едно ремарке - слага се, завива се, укрепва се и точка. Пералнята си седи на краката, точно както е предвидена да стои. Засега съм намерил ремарке, така че темата се изчерпва, макар да си мисля, че би било много полезно да има такава фирма - наем, но не за часове, а за няколко дни. Благодаря на всички отзовали се.ПоздравиFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Re: пераялна
kluchar написа:и все пак сложи щифтовете ако ги пазиш да не се лашка вътре барабана че новите са на пружини и се откачат понякога а не на амортисьорчетаFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар