Взех амортесьори от хит-ко,но за смяната им доколкото видях ще трябва канал.Представям си какво залягане ще падне и бъркане по недостъпни места!Правил ли е някой това упражнение на темпра.Започнах да се приготвям за сменянето,но лошото време ме накара за сега да се задоволя само с обмисляне.Моля за вашите ценни напътствия!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна задни амортесьори-темпра?
Collapse
X
-
stef написа:аз не съм го правил , но скоро ми предстои и на мен смяна и мисля да си ми от полза май не е много трудно като гледам ама знам ли а между другото на коя фирма са амортесьорите и цена ако можеш да ме ориентираш благодаря :DТемпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
Re: Развръзка!
alex12 написа:Днес най-сетне смених амортесьорите.Беше голямо приключение!Ако някой има този проблем ,мога да му предам ценния си опит .TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:alex12 написа:Днес най-сетне смених амортесьорите.Беше голямо приключение!Ако някой има този проблем ,мога да му предам ценния си опит .
Коментар
-
stef написа:alex12 написа:Днес най-сетне смених амортесьорите.Беше голямо приключение!Ако някой има този проблем ,мога да му предам ценния си опит .Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
амортесори
еми колега работата си е песен, моята темпра е като твоята, и смених първо тях, беше доста лесно, и браво на италианците, добре са го измислили, отне ми около час да разгадая как става, обаче смяната е за 15 мин, на бройка, акоо знаеш какво правиш де , но Алекс е описал доста подробно, как става, така че няма да имаш проблеми.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: Смяна задни амортесьори-темпра?
alex12 написа:Взех амортесьори от хит-ко,но за смяната им доколкото видях ще трябва канал.Представям си какво залягане ще падне и бъркане по недостъпни места!Правил ли е някой това упражнение на темпра.Започнах да се приготвям за сменянето,но лошото време ме накара за сега да се задоволя само с обмисляне.Моля за вашите ценни напътствия!Brava 1.8 16V
Коментар
-
Re: Смяна задни амортесьори-темпра?
Ако няма какво да помогнеш на колегата ще те помоля да се въздържиш от подобни коментари.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
колко пари бяха амортесорите?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар