Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да опознаем Фиат Мултипла

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

отгоре на всичкото на 4 ти цилиндър счупих лулата не по-скоро скъсах муфичката която се нанизва на свеща металния накрайник от кабела.Но да ти кажа вкарах го обратно в лулата и си натиснах да си влезе лулата на мястото си и си върви за сега много добре за окуцяла кола
    ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Благодарание на Nikolow, Documentazione Tecnica Elettronica за Multipla вече е в Downloads (формат: iso, размер: 363,2 MB):http://download.fiat-bg.org/Books/Mu...lettronica.iso
      Прикачени файлове
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ПРАВ СИ,ЧЕ С ТАЗИ ПУКНАТА БОБИНА,не трябва да се кара дълго,а също така и аз съм съгласен с теб,че по-добрия вариант е да си търся стара но здрава,което пък е трудно намеримо.
        ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

как би могло да стане така,че тази тема за Мултиплите да стане Главна тема,а не да я търсим постоянно.Между Мултиплата и останалите марки автомобили има огромна разлика.
          ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

колеги дайте информация как се работи с програмата.

Коментар

Според мен,това е само информация
              ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

като я разлиствам на места ми иска кодове
                ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Софтуера е добър особенно ако се намери и диагностичния кабел вървящ с него.За да върви трябва да си запишете на сд исо файла,и диска да стои в сдито.Или да маунтнете исо файла с подходяща програма.Почнете да разглеждате менютата наред и ще се ориентирате.На мен например ми трябваше схемата на редуктура на метана,намерих я след 5мин ровене.
                  FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

някой да е мислил да слага ксенон на Мултиплата?
                    ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Ето:http://www.power-hid.com/H7-Xenon-Power-HID-KIT.html

Коментар

ЩЕ ГО ЗАДАМ ТАКА-НЯКОЙ ДА СИ Е СЛОЖИЛ КСЕНОН НА МУЛТИПЛАТА?
                        ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

но аз си харесах тезиhttp://www.avtomobilite.com/index.ph...th=8_174_99002
                          ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Цокъла на късите е H7.Аз бих ги сложил на късите,понеже ако се сложат горе на дългите ще заслепяват доста.Обачеееееееее,цяла зима да светят ксеноните ще им се вземе много бързо живота,и на крушките и на баластите.Та ако не са проблем 150лв. за два сезона,слагай на късите.Сега като се замисля не знам дългите дали са с механизъм за накланяне или не.На късите си работи в доста добър диапазон.

Коментар

като погледнеш отгоре над фара за дългите се вижда едно малко капаче,на пластмасата до рамото на чистачките.като го махна вътре се вижда зъбно колелце,мисля че е за регланж на фара.но аз го въртях едното и то доста обороти му навъртях за да променя малко височината на снопа но така и не успях и останах много разочарован от неуспеха.дори не ми се мисли какво ще правя ако ми изгори крушка на дългите.как се сменя все още не зная.бях отворил таблото на бушоните над кормилото,ужким се вижда но не ми е ясно как става изваждането на крушката от там
                              ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Колега, запознай се с правилата на форума, моля. Публикуваш поредица от мнения в рамките на минути, пишеш и с главни букви, а текущият ти пост пък е напълно ненужен (спам)... Също така - хвърляй по един поглед на мненията си след публикуване - линкът в предишното мнение не се е получил.Модераторски екип на fiat-bg.org
                                ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА

Коментар

Working...
                                X