отгоре на всичкото на 4 ти цилиндър счупих лулата не по-скоро скъсах муфичката която се нанизва на свеща металния накрайник от кабела.Но да ти кажа вкарах го обратно в лулата и си натиснах да си влезе лулата на мястото си и си върви за сега много добре за окуцяла кола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Мултипла
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Благодарание на Nikolow, Documentazione Tecnica Elettronica за Multipla вече е в Downloads (формат: iso, размер: 363,2 MB):http://download.fiat-bg.org/Books/Mu...lettronica.isoex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Софтуера е добър особенно ако се намери и диагностичния кабел вървящ с него.За да върви трябва да си запишете на сд исо файла,и диска да стои в сдито.Или да маунтнете исо файла с подходяща програма.Почнете да разглеждате менютата наред и ще се ориентирате.На мен например ми трябваше схемата на редуктура на метана,намерих я след 5мин ровене.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Цокъла на късите е H7.Аз бих ги сложил на късите,понеже ако се сложат горе на дългите ще заслепяват доста.Обачеееееееее,цяла зима да светят ксеноните ще им се вземе много бързо живота,и на крушките и на баластите.Та ако не са проблем 150лв. за два сезона,слагай на късите.Сега като се замисля не знам дългите дали са с механизъм за накланяне или не.На късите си работи в доста добър диапазон.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
като погледнеш отгоре над фара за дългите се вижда едно малко капаче,на пластмасата до рамото на чистачките.като го махна вътре се вижда зъбно колелце,мисля че е за регланж на фара.но аз го въртях едното и то доста обороти му навъртях за да променя малко височината на снопа но така и не успях и останах много разочарован от неуспеха.дори не ми се мисли какво ще правя ако ми изгори крушка на дългите.как се сменя все още не зная.бях отворил таблото на бушоните над кормилото,ужким се вижда но не ми е ясно как става изваждането на крушката от тамГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА
Коментар
-
Колега, запознай се с правилата на форума, моля. Публикуваш поредица от мнения в рамките на минути, пишеш и с главни букви, а текущият ти пост пък е напълно ненужен (спам)... Също така - хвърляй по един поглед на мненията си след публикуване - линкът в предишното мнение не се е получил.Модераторски екип на fiat-bg.org
ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар