skuud написа:
Здравейте,колеги влизам рядко тук и реално съм нов във форума. Имам един СТРАНЕН И СТРАШЕН проблем дайте идея какво да правя. Карам мултипла 2001- би 1,6 вече 3г. - премеждия,случки и разправии с "майстори" колкото искаш ..мога роман да напиша ...колата сега е закрепих и мога да кажа че в много добро техническо състояние/смених доста неща защото минах около 120 000км/ не съм бакшиш! - Та на проблема - още като я купих при първото зареждане ми направи впечатление че нещо изпука отдолу при около 22-24кг.... и така всеки път вече 3г ...шума е страшен все едно се къса метал или удар рязко метал в метал направо изтръпваш. ДНЕС заредих на метан станцията в дружба - до ТЕЦ-а УНИКАЛНИТЕ 29,5кг.....при около 5-7градуса температура на въздуха ...пукането беше ужасно и то точно в диапазона над 23кг нагоре ...- за първи път ме беше страх да се кача - честно. Отидох в първия сервиз и направо ме отрязоха - 550-600лв за проверка на бутилките! Говорих с един познат също има мултипла - той пък ме успокои че отдолу пакета който държи бутилките имал пружини ,планки, и .тн. били се разхлабвали и трябвало да се натегнат! как ще се натягат като дори сега ако е това има явно напрежение. Незнам какво да правя ...дайте идеи и помощ колеги защото другия вариант е да карам в софия на бензин с разход 12-13 /100 бензин!!!!!
Коментар