Здравейте колеги,имам доста въпроси ама сега ще питам конкретно за метана,какво количество(кг) побират бутилките.В неделя заредих за 30лв.,по спомен 16кг. при положение че колата прехвърли на бензин автоматичнозначи е нямало метан(светеше само първата оранжева лампичка),днес заредих като метана не беше свършили казах да я напълнят до горе,събра пак почти 16 кг. и спря колонката автоматично.Това ли е капацитетаили има някакъв проблем с нещо. Колата е обслужена ремъци,ролки,филтри и масло,другата седмица ще погледна и свещи,утре ще погледнаи маслото на какво ниво е.Сутрин пали студена винаги от втория път,работи на бензин 5-10сек. и си обръща на метан,не гасне,не прекъсва. Иначе съм много доволен,минах около 600км. свикнах горе долу с поведението,свикнах и с оглеждането като минавам покрай някой :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Мултипла
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако имаш 3 бутилки под пода събираш около 24кг. метан в зависимост от налягането и температурата.Виж крана на някоя от бутилките да не е затворен.Не трябва да пали от втория път , особенно сега като е топло.Моята на -25 палеше от половин оборот.Може и да е нещо по сериозно - регулатор налягане или нещо по токовете.Не наливай по много бензин че стои с месеци.Надявам се да съм помогнал малко.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Nikolow написа:Не трябва да пали от втория път , особенно сега като е топло.
Коментар
-
здравейте колеги отскоро съм собственик на Multipla 1.9 jtd уникална кола. днеска се сблъсках със следния проблем до сега не бях пускал пръскалката на задната чистачка при проба вместо да пръсне на задния прозорец водата изтече долу до педала на съединителя моля някой ако се е сблъскал със същия проблем да сподели как е оправил проблема благодаря предварително.
Коментар
-
peio написа:здравейте колеги отскоро съм собственик на Multipla 1.9 jtd уникална кола. днеска се сблъсках със следния проблем до сега не бях пускал пръскалката на задната чистачка при проба вместо да пръсне на задния прозорец водата изтече долу до педала на съединителя моля някой ако се е сблъскал със същия проблем да сподели как е оправил проблема благодаря предварително.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
колеги с Мултипли,моля всеки който има информация как да се сменят тампони на задния мост или ако някой е сменял такива то нека сподели как се е спасил,къде могат да се намерят,как се избиват, набиват,прибори и инструменти необходими за подмяната,проблема със тампоните на задния мост на мултиплата е изключително неприятен.ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА
Коментар
-
nikos1954 написа:колеги с Мултипли,моля всеки който има информация как да се сменят тампони на задния мост или ако някой е сменял такива то нека сподели как се е спасил,къде могат да се намерят,как се избиват, набиват,прибори и инструменти необходими за подмяната,проблема със тампоните на задния мост на мултиплата е изключително неприятен.
Коментар
-
АлександърАуто,ТиНкар,АХМ .Пробвай и в другите вериги ,ако при тези ги няма.Сигурно ли е че са за смяна.Аз на моята освен лагерите отзад друго не съм сменял.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
nikos1954 написа:предлагат се заедно с моста комплектMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
С моста вървят комплект и не се предлагат отделно, защото са пресовани в него. Иначе се нагаждат от някои опели ама трябва да се престъргва с по два милиметра самата втулка на тампона. До вчера се рових из дебрите на нета за информация защото моята кола остана без тампони. Решението което аз намерих е мост втора ръка от една морга за 50 лева с много добри тампони и със разбити лагери на носача. Смяна на лагерите и втулките на двата носача и двата амортисьора всичко около 250-300 лева с труда и моста. Утре отивам да си я прибера чисто новичка отзад. :DFiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар