Не съм полезен , спамя както казах шегувам се, кои разбира от шеги се усмихва, които не, се сърди Наистина ми е странно когато някои каже че тази кола много му харесва, опитвам да погледна от неговите очи и не става и не става. Ланчата която съм взел за жената също е подобно грозновата, и вече 3 години я гледам и не мога да намеря една красива черта но за цената си върши работа и не ми дреме какво мислят другите Така че не се засягаи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Мултипла
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
Re: Да опознаем Фиат Мултипла
apekov написа:nikos1954 написа:Отдавна ми се искаше да си пуснем тема за Фиат Мултипла.Има вече много коли от този модел.Моля, всички притежаващи или притежавали от тези коли да бъдат съпричастни с темата.Има дизели,бензинови,на Метан,пропан-бутан.Вероятно всеки се е сблъсквал с някакъв проблем.Тук и сега му е времето да започнем да споделяме опит,знания,да си задаваме въпроси.Или пък да даваме отговори.Ще се радвам ако темата се развие.Понеже няма официален внос на тази марка в България,то и автосервизите нямат необходимия софтуер за диагностика.Та идеята е да си помагаме доколкото можем сами.Здраве на всички участници в нашия форум с уважение nikos.
Коментар
-
BO написа:BO написа:....Метан (Е3) - 11,3м3 (7,7кг) градско......A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колегите, бера душа с пръскалките на моето жабе...Предните са запушени и едвам пръска лявата. Ръчках ги с игла, файда няма.Тези на фаровете и тази на задното стъкло въобще не пръскат и май не стига вода до тях.Вчера заничах и видях, че помпите са 2 за съответните кръгове. И двете се чуват, че бръмчат.Предполагам, че има клапани, за да не се връща течноста до казанчето и е възможно те да са блокирали, но къде да ги търся?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Quietmadness написа:От няколко дена возилото има странен симптом.Карам си и всичко е Ок, по някое време като настъпя съединителя при смяна на предавките и вземе, че угасне.Взех да я наблюдавам и забелязах, че понякога оборотите падат почти до 0. В някой случаи се нормализират, в други, ако не пусна съединителя за това време замисля се и гасне.Някакви идеиMULTIPLA 286.77D.3.0
Коментар
-
M5kov написа:Колегите, бера душа с пръскалките на моето жабе...Предните са запушени и едвам пръска лявата. Ръчках ги с игла, файда няма.Тези на фаровете и тази на задното стъкло въобще не пръскат и май не стига вода до тях.Вчера заничах и видях, че помпите са 2 за съответните кръгове. И двете се чуват, че бръмчат.Предполагам, че има клапани, за да не се връща течноста до казанчето и е възможно те да са блокирали, но къде да ги търся?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Quietmadness написа:Quietmadness написа:От няколко дена возилото има странен симптом.Карам си и всичко е Ок, по някое време като настъпя съединителя при смяна на предавките и вземе, че угасне.Взех да я наблюдавам и забелязах, че понякога оборотите падат почти до 0. В някой случаи се нормализират, в други, ако не пусна съединителя за това време замисля се и гасне.Някакви идеиFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Обслужване мина лятото като я купих, това са няколко месеца, не е от това.Най-гадното е че го прави на моменти и немога да "разследвам" причината.Ако го прави постоянно, ще закача диагностика, ще почна един по един да проверявам всеки компонент. Немога да открия и условията при които го прави.Изключвайки таз сутрешното поведение, което изчезна на обед, проблема не е постоянен. Адски нервиращо е в натоварено движение, да не говорим, че и опасно (разните му хидравлики като спират без да си подготвен).MULTIPLA 286.77D.3.0
Коментар
-
u_bo
Quietmadness написа:Обслужване мина лятото като я купих, това са няколко месеца, не е от това.Най-гадното е че го прави на моменти и немога да "разследвам" причината.Ако го прави постоянно, ще закача диагностика, ще почна един по един да проверявам всеки компонент. Немога да открия и условията при които го прави.Изключвайки таз сутрешното поведение, което изчезна на обед, проблема не е постоянен. Адски нервиращо е в натоварено движение, да не говорим, че и опасно (разните му хидравлики като спират без да си подготвен).
Коментар
-
u_bo написа:-провери на кой цилиндър го прави - тестваш с изваждане на лулата на свеща-виж дали не са ти МНОГО омаслени метановите дюзи- скоро да си сменял метанстанцията?MULTIPLA 286.77D.3.0
Коментар
-
Пак ще се повторя : СТЪПКОВ МОТОРСвали го ,почисти го и виж дали е от него.Можеш и да откачиш клемата на акумулатора за една вечер.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Колегите, какви други джанти 15" могат да се набутат освен тези с кофти размерите за модела?От Стило примерно?И аз да потвърдя, че 14" не стават, въпреки желанието и усилието ми да ги набутам :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
kik73bg написа:Пак ще се повторя : СТЪПКОВ МОТОРСвали го ,почисти го и виж дали е от него.Можеш и да откачиш клемата на акумулатора за една вечер.MULTIPLA 286.77D.3.0
Коментар
-
M5kov написа:Колегите, какви други джанти 15" могат да се набутат освен тези с кофти размерите за модела?От Стило примерно?И аз да потвърдя, че 14" не стават, въпреки желанието и усилието ми да ги набутам :DFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар