Аз имам един въпрос към притежаващите метанизирани Мултипли.Когато работи на метан има ли екземпляр на който дюзите да не се чуват как щракат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Мултипла
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:Аз имам един въпрос към притежаващите метанизирани Мултипли.Когато работи на метан има ли екземпляр на който дюзите да не се чуват как щракат?MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Абе момчета имам един проблем с multipla bipower 2000. Сутрин пали много трудно, като запали и ако след това я изгася след пет минути си пали без проблеми. Ако някой е имал такъв проблем и го е решил да ми звънне на 0899 675 146 ако е удобно. Свещи ли е датчик някакъв ли е дайте някаква идея и ако е свещи какви да сложа.Fiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
-
От свещи се съмнявам да е ,може да е датчик,но повече залагам на дюзи.Свещи -карай само такива каквито ги дават за твоята кола-едноелектродно NGK.Аз карам само с такива.Преди пробвах с BERU,но нещо не се получи.За дюзите можеш да пробваш бензин с някаква добавка-примерно сипваш 1 STP и 30 лева бензин караш.Успех и ако има нещо питай.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
Лично при мен не показва нито на бензин ,нито на метан.Иначе го има като опция.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
Коментар
-
kik73bg написа:Лично при мен не показва нито на бензин ,нито на метан.Иначе го има като опция.
Един допълнителен въпрос - когато палиш на метан, при подаване на контакт веднага ли ти се чува клапана, който отваря бутилките?При мен се чува веднага след завъртане на стартер и за това колата пали може би с 1-2 секунди въртене на стартера на метан, а не да пали от четвърт оборот.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
kik73bg написа:От свещи се съмнявам да е ,може да е датчик,но повече залагам на дюзи.Свещи -карай само такива каквито ги дават за твоята кола-едноелектродно NGK.Аз карам само с такива.Преди пробвах с BERU,но нещо не се получи.За дюзите можеш да пробваш бензин с някаква добавка-примерно сипваш 1 STP и 30 лева бензин караш.Успех и ако има нещо питай.Fiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
-
kik73bg написа:Това е по-сложно изчисление Боби. Моята гори в града около 10-12 лева на 100 км.,а извън града около 8 лв./100 км. Преди дни пак вдигнаха цената и ако така се движи ,май ще обръщаме на газ.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Тампоните на макферсона хлопат на дупките а не скърцат.Скърцане най вероятно от тампони на стабилизираща или тампони на носач.Това с разхода за което пита ВО е нормално,Варненско градско след сезона е 6-7.Софийско градско може и 9 да ти вдигне.Извънградско ако карате пенсионерски е около 4,5-5 ако настъпвате зверски става 8-9.FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
Здравейте колеги,понеже имаше лек спор че Мултиплата на Метан гори градско над 14лв. При цена 1.80,Последнатами зарядкабеше 40лв. пробег 337км.от които 70км. Извънгр. и половината на климатика,,това прави разход от 11.80лв.Поздрави. ПП:средна скорост 27км/чFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
Shadowandust написа:Здравейте колеги,понеже имаше лек спор че Мултиплата на Метан гори градско над 14лв. При цена 1.80,Последнатами зарядкабеше 40лв. пробег 337км.от които 70км. Извънгр. и половината на климатика,,това прави разход от 11.80лв.Поздрави. ПП:средна скорост 27км/чA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Shadowandust написа:Здравейте колеги,понеже имаше лек спор че Мултиплата на Метан гори градско над 14лв. При цена 1.80,Последнатами зарядкабеше 40лв. пробег 337км.от които 70км. Извънгр. и половината на климатика,,това прави разход от 11.80лв.Поздрави. ПП:средна скорост 27км/чFIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар