Здравей те колеги имам въпрос. Днес видях в една морга цяла генерация от браво 1.6 в отлично състояние,та въпроса ми дали ще стане на моята марея комби 1.8? Гърнетата на бравото ми приличат на моите но не съм сигурен точно,предполагам че тръбите може и да не паснат и ще иска препавяне.Моите гърнета са в плачевно състояние но точно в момента нямам 200лв. за нови!На бравото и трите гърнета са отлични!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърнета от браво 1.6 ще станат ли на марея комби 1.8?
Collapse
X
-
Виж в е-пера ии в някой каталог за изпускателни системи.www.aspo.bg имат електронен каталог за теглене на сайта - по мои впечателния са им верни данните - за старото Пунто купувах такива гърнета и бях доволен.www.axm-auto.com има оригиналните номера на гърнетата и на целия ауспух - поне можеш да сравниш, но определно ти трябва някаква спецификация - гърнетата нищо чудно да са еднакви, само тръбите да са различни.Що не вземеш да снимаш твоите на канал и после да ги сравниш в моргата с наличните?П.П. Джантите се оказаха много добри, а с гумите ще изкарам и второ лятоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар