Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърнета от браво 1.6 ще станат ли на марея комби 1.8?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гърнета от браво 1.6 ще станат ли на марея комби 1.8?

Здравей те колеги имам въпрос. Днес видях в една морга цяла генерация от браво 1.6 в отлично състояние,та въпроса ми дали ще стане на моята марея комби 1.8? Гърнетата на бравото ми приличат на моите но не съм сигурен точно,предполагам че тръбите може и да не паснат и ще иска препавяне.Моите гърнета са в плачевно състояние но точно в момента нямам 200лв. за нови!На бравото и трите гърнета са отлични!
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Мареата е по-дълга.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Интересуваме дали гърнетата са еднакви?
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Виж в е-пера ии в някой каталог за изпускателни системи.www.aspo.bg имат електронен каталог за теглене на сайта - по мои впечателния са им верни данните - за старото Пунто купувах такива гърнета и бях доволен.www.axm-auto.com има оригиналните номера на гърнетата и на целия ауспух - поне можеш да сравниш, но определно ти трябва някаква спецификация - гърнетата нищо чудно да са еднакви, само тръбите да са различни.Що не вземеш да снимаш твоите на канал и после да ги сравниш в моргата с наличните?П.П. Джантите се оказаха много добри, а с гумите ще изкарам и второ лято
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
        X