Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto mk2 обороти/скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпроса за разхода, надежноста на двигателя или оборотите е, поне от постовете това съдя!Пунто по принцип на дълък път са много икономични, за надежноста на двигателя колега се опита да съсипе едно Мк2 1,2 но не успя продадего в Пловдив, а за оборотите това според мен е доста субективно, начина на каране състояние на двигателя и пр.А ако ти е подържана колата и си сигурен в нея, то не би трябвало да се притесняваш дали ще стигне до Италия, и при това по магистрала!
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

братоциете по горе малко нещо ни пускат по парзалката и аз карам спортинг 1,2 16в 6 скорости на 6 с 2 оборота са 60 км не са 80 ма 3 оборота са 90 км

Коментар

sugarev написа:
        братоциете по горе малко нещо ни пускат по парзалката и аз карам спортинг 1,2 16в 6 скорости на 6 с 2 оборота са 60 км не са 80 ма 3 оборота са 90 км
        Сигурен ли си!? :D :D :D Сори за качеството.
        Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00

Коментар

влади

Колега имам пунто мк2 1.2 16ж.На 5 колата варви с 3000 обурота на 110.На 3200 обурота с 120 и от Варна до Софиа с 2-ма човека ми даде разход 4.8 на 100.Които каквото иска да говори.Не означава че като е с 6 степена ще варви на по малки обуроти.Просто 6 степена та е по къса котиа.
          fiat

Коментар

колеги помагаите моита кола е 1,2 16 в спортинг 6 скоростна на 3 оборота ми са 90 км на 6та а гледам на колегата на 6та 2000 80 от кво може да е така моита много ще сум ви благодарен

Коментар

уп помогнете

Коментар

sugarev написа:
                уп помогнете
                Смени си скоростната кутия и готово.Каква помощ очакваш?
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ами някои друг с спортинг да каже как му е и кво може да е

Коментар

и аз имам същия спортинг и на 2000 об. - 6 ск. - около 80 км/ч. Според мен не ти е верен или оборотомера или километража.
                    FIAT Punto Sporting - 2000

Коментар

И аз съм така на 3000 оборота 90 км/ч на 6 предавка! Мисля да си сменя скоростната кутия защото така просто не се кара на дълък път. Колега ти докъде стигна с твойта, предприел ли си нещо ????
                      Живей живота си, втора серия няма!

Коментар

Working...
                      X