Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-лесният начин Барчетата да става Турбо?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-лесният начин Барчетата да става Турбо?!

Имам едно питане, което се надявам светнатите по въпроса го приемат сериозно и ми отговорят.Та питаката е мога ли да прехвърля двигател от Купе Турбо 2.0 16в + скоростна кутия от същата кола на моето Фиатче Барчета ?!Или как е най-лесният начин Барчетата да става Турбо?Благодаря ви

Hot!!!

Re: Най-лесният начин Барчетата да става Турбо?!

Bratchedda написа:
    Имам едно питане, което се надявам светнатите по въпроса го приемат сериозно и ми отговорят.Та питаката е мога ли да прехвърля двигател от Купе Турбо 2.0 16в + скоростна кутия от същата кола на моето Фиатче Барчета ?!Или как е най-лесният начин Барчетата да става Турбо?Благодаря ви
    еми ако земеш мотор 2.0 16V Turbo от Coupe, ше ми трябват някои неща от сегашния ти мотор
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

Ако може някои и каже че ще го смести от Купе двигателя в Барчетата моя го продавам

Hot!!!

Коментар

Май няма да можеш да го събереш, а и мотор 20в турбо+скоростна кутия и електроника=доста прилична сума и трудна за намиране работа...

Коментар

me_to_u написа:
          Май няма да можеш да го събереш, а и мотор 20в турбо+скоростна кутия и електроника=доста прилична сума и трудна за намиране работа...
          той е написал 2.0 16V..
          ex Fiat Bravo GT

Коментар

Re: Най-лесният начин Барчетата да става Турбо?!

Bratchedda написа:
            Вместо да разваляш хубавата кола дай да направим бартер и ще караш 2,0 16V
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Porsche 944 S2
            http://www.valmcrae.snimka.bg/
            http://vbox7.com/user:val_mcrae
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ivo098 написа:
              me_to_u написа:
              той е написал 2.0 16V..
              Упс, сори!Ама въпреки това безпреправяне по каросерията и коша едва ли ще стане...

Коментар

Аз вече 1г търся 2.0 20v Turbo и вече се отчаях че няма да намеря.....та мисля да си правя моя 1.8 - турбо.

Коментар

Ето например този пич си е направил колата турбо http://home.planet.nl/~jwq/.Писах му с запитване каде как и какво е сложил , самоче тои не благожоли да отговори ?! А ако искате двигатели за Купета турбо , само от вънка внос. Аз намерих няколко само4е не бих платил ако не съм сигурен че ще стане нещо

Hot!!!

Коментар

Момчета 1995 см турбо се намери най-лесно от некоя ударена ланциа Даже в БГ се намират доста,ма почти всички са 8 клапанови(не че и 160-170коня на заводското са малко де )Барчетата е правена на базата на пунто(окачване всичко е едно и също),така че най лесно ще ти влезе двигател от Пунто ГТ който и той е 130 коня така че пак не е кой знае какво...За петцилиндров двигател забрави Най добре си земи някой 1995см турбо двигател,ма доколкото знам новия 1747см Двигател е на друга база и требва се прават много работи за да пасне,и други скорости и всичко....По добре не се занимавай да си турбинираш твоя двигател,не си струва...П.С>а най-мощния двигател дето може се сътвори при фиатовете 20в турбо със колянов вал и биели от Стило/ланчия 2,4 20в

Коментар

И доста парички...........

Коментар

Една плочка за намаляване на степента на компресия, пиджи-бек електроника, колектори + турбо, по-големи инжектори - това е краткия път. За по-умерено "напомпване" май е най-удачен.

Коментар

Selqatin написа:
                          Момчета 1995 см турбо се намери най-лесно от некоя ударена ланциа Даже в БГ се намират доста,ма почти всички са 8 клапанови(не че и 160-170коня на заводското са малко де )Барчетата е правена на базата на пунто(окачване всичко е едно и също),така че най лесно ще ти влезе двигател от Пунто ГТ който и той е 130 коня така че пак не е кой знае какво...За петцилиндров двигател забрави Най добре си земи някой 1995см турбо двигател,ма доколкото знам новия 1747см Двигател е на друга база и требва се прават много работи за да пасне,и други скорости и всичко....По добре не се занимавай да си турбинираш твоя двигател,не си струва...П.С>а най-мощния двигател дето може се сътвори при фиатовете 20в турбо със колянов вал и биели от Стило/ланчия 2,4 20в
                          Полезна информация , благодаря. Само леко въпросче да вмъкна . Щом е едно и също окачването с Пунто съм си харесал едни спортни пружини на ОМП. На кутията пише че са за Пунто 93-99 ,е3 или нещо подобно . Та те дали ще станат на моито Фиатче ?! Както за същите години Пунто керамичен съединител. Да не си ги блъскам в каската после

Hot!!!

Коментар

jamie написа:
                            Една плочка за намаляване на степента на компресия, пиджи-бек електроника, колектори + турбо, по-големи инжектори - това е краткия път. За по-умерено "напомпване" май е най-удачен.
                            Звучи ми логична подобна развръзка Нека някои ако има телефонче на човек които да свърши работата нека ми го прати на ЛС . Мерси

Hot!!!

Коментар

Ами според мен ще е по-сладко сам да си го направи човек. Поне мен това ме чака скоро .

Коментар

Working...
                              X