Здравйте,Скоро се сдобих с Пунто Незнам да плача ли да се смея ли.Продадоха ми го за 1.3 обаче аз такъв модел не откривам. Някой може ли да ми помогне.Знам само, че е 75 кс.Поздрави за форума. Наистина е готин :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отново Пунто
Collapse
X
-
Ей тука http://www.fiat-bg.org:7080/ може да провериш и сам. Въведи си номера на рамата във VIN-чекера и ще получиш всички интересуващи те данни.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
и кво излезе - 1,2 MPI ???че и аз търси такова и се нагледах на оферти● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
Re:
Krass написа:Благодаря!ЧЕстествено са ме миналиАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Аз пък вчера гледах едно Енцо, ей така от чисто мъжко любопитство го гледах, викам айде, кво пък, да има да си ходя до лозето :о) Вадим кинтите, плащам, ама опще като тръгнах, абе нещо не дърпа като хората, питам го оня пръч "пич, колко коня е колата?" Оня вика 600, Абе нещо викам не дърпа като хората, той вика абе знаеш кво, може и да е 550. :о)Та така и мен ме минаха :о)Честито Крас, добре дошла в клуба. Пунтото е чудесен автомобил, вчера едно по Цариградско като тръгнахме заедно, изобщо нямаше да го стигна ако не беше задръстването на Плиска.Леко и безаварийно каране ти пожелавам!Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Колежке значи имаш точно като моето Пунто :D И аз питах миналата година какво значи това HSD и най накрая за успокоение ми казаха че имало всички екстри и имало някакви тръби във вратите за предпазване от странични удари но доколко е верно не знам.Иначе като кола не е лоша но се гласи за 8-10л разход в града.За извънградско 5 до 5.5л. С една дума улучихме в покупките :D :D :D
Коментар
-
Аааа, колега Коцев, да ви кажа честно разхода на гориво беше първото нещо което ме изненада. За такава малка кола разход около 11 11.5 л градско някак си ми се струва ненормално. Извънградско ще я пробвам другата седмица. А за HSD нямам всички екстри- нямам ел.огледала, климатик. То тая кола я купих за една, тя излезе друга Но си я обичам, въпреки че още първите дена ми въртя номераPunto 1.2/75
Коментар
-
Ще се радваш и на 10 л разход в града :D .Дано не съм пророк но под 10 л в София няма да паднеш. Сега като се позатопли времето може да стигнеш до 8л но през зимата гори колкото си иска. И все пак жена с жена не си приличат то и кола с кола е същото.Трябва ако не ти работи добре термостата да го смениш да махнеш и катализатора .На колко хиляди км. е?? Сигурно и съединителя е за смяна. Моето също е без ел стъкла и климатик значи са две еднакви Пунта.Аз съм по щаслив от теб че си имам и мерцедес 190 дизел та си го карам него из града че гори 7л нафта.Ако постигна някакво постижение с намаляне на горенето ще го споделя защото това ми е 12та кола за 38 години и такава ламя на горене не съм купувал.Но не се отчайвай всичко се прежевява.Само човек да е жив и здрав :D
Коментар
-
Ама аз грам не съм се отчаяла Оказа се , че имало нещо разхлабено на помпата и аз незнам точно къде (до преди 2 седмици незнаех как се отваря капака) и....след като налюфках резервоара до дупка един човек на светофара вика течеееешш. Само 6 литра минус Та сега може и да падне малко горенето, ама аз я карам студена и работата ми е на 3 - 4 км.За хилядите км е на много - пише 180. Сигурно е на повече. Съединителя наистина е за смяна, сигурно ще излязат и други неща. За мен е нормално.Какво беше - Очи гледали очи плакали Пък аз какъвто съм карък-или глуха акула или свирка без топчеPunto 1.2/75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар