Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

отново Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

отново Пунто

Здравйте,Скоро се сдобих с Пунто Незнам да плача ли да се смея ли.Продадоха ми го за 1.3 обаче аз такъв модел не откривам. Някой може ли да ми помогне.Знам само, че е 75 кс.Поздрави за форума. Наистина е готин :P
    Punto 1.2/75

Ей тука http://www.fiat-bg.org:7080/ може да провериш и сам. Въведи си номера на рамата във VIN-чекера и ще получиш всички интересуващи те данни.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Благодаря!ЧЕстествено са ме минали
      Punto 1.2/75

Коментар

и кво излезе - 1,2 MPI ???че и аз търси такова и се нагледах на оферти
        ● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
        o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o

Коментар

Re:

Krass написа:
          Колега, първо честита продобивка. Второ - и какво като не е 1.3 а е 1.2(например)?Съгласен съм, че е смущаващо разминаването, ама нека колицата си е ОК, пък да ти приказват ако искат, че е 2.6, а не 1.3 Със здраве и много безаварийни километри...
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Re:

Krass написа:
            Ми зависи как го гледаш,1242куб.СМ за мене са по скоро 1,3

Коментар

Да.Излезе, че е 1.2. За мен лично няма голямо (да не кажа никакво) значение колко е. Ама понеже го купих ей така на майтап...от чисто женско любопитство. По-важното е да върви и по-рядко по сервизи Благодаря Ви!
              Punto 1.2/75

Коментар

Аз пък вчера гледах едно Енцо, ей така от чисто мъжко любопитство го гледах, викам айде, кво пък, да има да си ходя до лозето :о) Вадим кинтите, плащам, ама опще като тръгнах, абе нещо не дърпа като хората, питам го оня пръч "пич, колко коня е колата?" Оня вика 600, Абе нещо викам не дърпа като хората, той вика абе знаеш кво, може и да е 550. :о)Та така и мен ме минаха :о)Честито Крас, добре дошла в клуба. Пунтото е чудесен автомобил, вчера едно по Цариградско като тръгнахме заедно, изобщо нямаше да го стигна ако не беше задръстването на Плиска.Леко и безаварийно каране ти пожелавам!
                Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Благодаря, Кейн Безаварийно с Енцото и внимателно навръщане от лозето
                  Punto 1.2/75

Коментар

И пак

Аз....извинявайте пак, ама пустото любопитство..Какво означава 75 "HSD". Прочетох за другите съкращяние S, SX, ELX и т.н.,ама това не го срешнах.Сигурно както обикновено пак гледам нещо друго.
                    Punto 1.2/75

Коментар

Re: И пак

Krass написа:
                      Аз....извинявайте пак, ама пустото любопитство..Какво означава 75 "HSD". Прочетох за другите съкращяние S, SX, ELX и т.н.,ама това не го срешнах.Сигурно както обикновено пак гледам нещо друго.
                      "HSD"= High Safety Drive
                      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Колежке значи имаш точно като моето Пунто :D И аз питах миналата година какво значи това HSD и най накрая за успокоение ми казаха че имало всички екстри и имало някакви тръби във вратите за предпазване от странични удари но доколко е верно не знам.Иначе като кола не е лоша но се гласи за 8-10л разход в града.За извънградско 5 до 5.5л. С една дума улучихме в покупките :D :D :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аааа, колега Коцев, да ви кажа честно разхода на гориво беше първото нещо което ме изненада. За такава малка кола разход около 11 11.5 л градско някак си ми се струва ненормално. Извънградско ще я пробвам другата седмица. А за HSD нямам всички екстри- нямам ел.огледала, климатик. То тая кола я купих за една, тя излезе друга Но си я обичам, въпреки че още първите дена ми въртя номера
                          Punto 1.2/75

Коментар

Ще се радваш и на 10 л разход в града :D .Дано не съм пророк но под 10 л в София няма да паднеш. Сега като се позатопли времето може да стигнеш до 8л но през зимата гори колкото си иска. И все пак жена с жена не си приличат то и кола с кола е същото.Трябва ако не ти работи добре термостата да го смениш да махнеш и катализатора .На колко хиляди км. е?? Сигурно и съединителя е за смяна. Моето също е без ел стъкла и климатик значи са две еднакви Пунта.Аз съм по щаслив от теб че си имам и мерцедес 190 дизел та си го карам него из града че гори 7л нафта.Ако постигна някакво постижение с намаляне на горенето ще го споделя защото това ми е 12та кола за 38 години и такава ламя на горене не съм купувал.Но не се отчайвай всичко се прежевява.Само човек да е жив и здрав :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ама аз грам не съм се отчаяла Оказа се , че имало нещо разхлабено на помпата и аз незнам точно къде (до преди 2 седмици незнаех как се отваря капака) и....след като налюфках резервоара до дупка един човек на светофара вика течеееешш. Само 6 литра минус Та сега може и да падне малко горенето, ама аз я карам студена и работата ми е на 3 - 4 км.За хилядите км е на много - пише 180. Сигурно е на повече. Съединителя наистина е за смяна, сигурно ще излязат и други неща. За мен е нормално.Какво беше - Очи гледали очи плакали Пък аз какъвто съм карък-или глуха акула или свирка без топче
                              Punto 1.2/75

Коментар

Working...
                              X