Ремонтира се това дето си свалил.Ето тук още един колега е ползвал същия фибър за дизел:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...5690&view=next
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете ми да си оправя Типото
Collapse
X
-
Joro написа:Ремонтира се това дето си свалил.Ето тук още един колега е ползвал същия фибър за дизел:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...5690&view=nextTipo 1.6 mi 78HP
Коментар
-
anasazy написа:Joro написа:Рисковано е, пък и тая събота и неделя съм дежурен. То каква е файдата да идваш до бургас? Ами с парите за бензина и още малко и ще си купиш новаTipo 1.6 mi 78HP
Коментар
-
lubomm написа:като начало мога да ти дам сканирана книга за фиат типо на български дадена ми от един колега от форума от червен брягAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
anasazy написа:Приемам и други предложения за ремонт на фиата и съвети за намаляне на разхода поне до 10 на газFiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
значи разхода ми на газ лятото беше 7 извън града, газовата е готина но има нещо което трябва да се гледа по въпроса за водната помпа е уреден фибър жигулски лагер ос от москвич кофтито е че като я слагах скъсах единия болт които я държи ама тва е бял кахар та сега възникна нов проблем значи много надува маркучите водата имам предвид, вървежа спънат разхода висок извънредно много, а колата казвам не върви въобще даваш гас но като че е запушена така върви чудя се от кво е гледам че маслото е намаляло мисля да сипа тия дни ама не вярвам вървежа да се подобри, мисля да махам тая въздушна кутия която имам и да я сменя с някоя от друга кола ако някой има предложения нека да споделиTipo 1.6 mi 78HP
Коментар
-
Ми значи системата трябва да се обезвуздуши, като се правят ремонти и се източва охладителната течност. Колкото до спънатото вървене, ако всичко друго е наред - изправен двигател (бутална и газоразпределителна група), свещи, кабели, бобина, делко, моноинжекция или карбуратор, стъпков мотор, потенциометърна плочка и не се сещам още какво, явно ще трябва просто настройка на газовата уредба. Ако на бензин си върви нормално колата, отивай при някой газаджия и да свършват мъките. Ако ли пък си решил да ставаш автомонтьор, с компа надали ще се получи. Трябва си чиракуване покрай някой майсторFiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
ivchotr написа:Ми значи системата трябва да се обезвуздуши, като се правят ремонти и се източва охладителната течност. Колкото до спънатото вървене, ако всичко друго е наред - изправен двигател (бутална и газоразпределителна група), свещи, кабели, бобина, делко, моноинжекция или карбуратор, стъпков мотор, потенциометърна плочка и не се сещам още какво, явно ще трябва просто настройка на газовата уредба. Ако на бензин си върви нормално колата, отивай при някой газаджия и да свършват мъките. Ако ли пък си решил да ставаш автомонтьор, с компа надали ще се получи. Трябва си чиракуване покрай някой майсторTipo 1.6 mi 78HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар