Предното стъкло на левия фар ми е пукнато. Не е фатално, но все пак, ако продават само стъкло за фар бих си взел. Самия фар стурва някъде към 150 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава ли се само стъкло за преден фар на ФИАТ МАРЕА ???
Collapse
X
-
gdd55
Той и стопа струва толкоз,но за стопа отидох при минутката в меден рудник и ми направи ново стъкълце/пластмасово/ за 15 лв.За фара също ще ти направи ако не си с лупа.Ако си с лупа ще ти трябва огнеоппорен плексиглас незнам той дали работи с такива но го питай.А само стъкло не се продава аз бях питал информативно
-
Re: Продава ли се само стъкло за преден фар на ФИАТ МАРЕА ??
dims написа:Предното стъкло на левия фар ми е пукнато. Не е фатално, но все пак, ако продават само стъкло за фар бих си взел. Самия фар стурва някъде към 150 лв.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
gdd55 написа:Той и стопа струва толкоз,но за стопа отидох при минутката в меден рудник и ми направи ново стъкълце/пластмасово/ за 15 лв.За фара също ще ти направи ако не си с лупа.Ако си с лупа ще ти трябва огнеоппорен плексиглас незнам той дали работи с такива но го питай.А само стъкло не се продава аз бях питал информативноFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
gdd55
IvoMarea написа:gdd55 написа:Той и стопа струва толкоз,но за стопа отидох при минутката в меден рудник и ми направи ново стъкълце/пластмасово/ за 15 лв.За фара също ще ти направи ако не си с лупа.Ако си с лупа ще ти трябва огнеоппорен плексиглас незнам той дали работи с такива но го питай.А само стъкло не се продава аз бях питал информативно
Коментар
-
gdd55
За фаровете пак е 15лв,но от опит на едно БМВ 5 знам че ако фара е с лупа трябва да се направи от огнеопорен плексиглас и струва 45 или 50 лв не си спомням ама там някъде
Коментар
-
dims написа:Предното стъкло на левия фар ми е пукнато. Не е фатално, но все пак, ако продават само стъкло за фар бих си взел. Самия фар стурва някъде към 150 лв.
Коментар
-
gdd55
hit-ko написа:dims написа:Предното стъкло на левия фар ми е пукнато. Не е фатално, но все пак, ако продават само стъкло за фар бих си взел. Самия фар стурва някъде към 150 лв.
Коментар
-
gdd55 написа:Всички съвременни автомобили са със плексиглас на фаровете а не със стъкло, апък като се има предвид гадните затъмнени фарове на фиатите едвали ще се получи някъкво влошаване на пропусквателностаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Vladim написа:gdd55 написа:Всички съвременни автомобили са със плексиглас на фаровете а не със стъкло, апък като се има предвид гадните затъмнени фарове на фиатите едвали ще се получи някъкво влошаване на пропусквателноста
Коментар
-
dims написа:Това със силикона е добра идея може би ще го направя за да не влиза поне вода, но засега не виждам разлика в светлината, така че ще си карам с пукнат фар !!!Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
gdd55 написа:Той и стопа струва толкоз,но за стопа отидох при минутката в меден рудник и ми направи ново стъкълце/пластмасово/ за 15 лв.За фара също ще ти направи ако не си с лупа.Ако си с лупа ще ти трябва огнеоппорен плексиглас незнам той дали работи с такива но го питай.А само стъкло не се продава аз бях питал информативноFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар