Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странна букса до огледалото...??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странна букса до огледалото...??

Здравейте колеги от доста време се чудя какво може да е това и за какво аджба е служило някога... то си седи там откакто имам колата.. и чак сега реших да споделя и ако някой се е сблъсквал с такова чудо да сподели.. ще кажа само, че от него излиза едно кабелче което като проследя отива някъде по колонката и в таблото(повече не съм го проследявал)...
    Прикачени файлове
    Fiat Brava TD100

И аз имам такова нещо. Скоро разбрех, че там се пъхали някви карти за италянските магистрали.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

исакш да кажеш, че е нещо от сорта на жак в който се пъха нещо като разрешение или платена такса за съответната магистрала ли?? б.х си му
      Fiat Brava TD100

Коментар

spooni написа:
        исакш да кажеш, че е нещо от сорта на жак в който се пъха нещо като разрешение или платена такса за съответната магистрала ли?? б.х си му
        Мда. Точно така. И аз му се чудех 2 години за какво е. Скоро един колега от форума ме светна. Но не знам дали е на 100% вярно.Иначе всеки, който се качи в колата за първи път, първото нещо което пита е: "Какво е това?"А междудругото налияието на такова нещо навява ли те на мисълта колко са ни юркани колите по магистралите
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

точно това се канех да ти кажа само наличието на такова чудо ме замисля сериозно, в/у това че явно милия италянец който е карал колицата ми я е юркал бая по италянските магистрали.., здраве да е... това можем да си позволим това караме... аз дълго преди да видя че има букса в средата си мислех че е някаква щипка за бележки .. та и при мен все питат "ква е тая щипка..." и аз все се чудя с отговора... сега вече ще ме е срам да казвам какво е всъщност Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
          Fiat Brava TD100

Коментар

E то по-добре по магистрала, откокото на село или у градО.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              E то по-добре по магистрала, откокото на село или у градО.
              това много не ме топли като знам, че съм 3-тия български собственик на моя Фичо
              Fiat Brava TD100

Коментар

сега като се замисля и го гледам... започвам да си мисля, че едвали наличието на подобна джаджа непременно трябва да означава че колата е била юркана по магистралите.. така като гледам цвета на пластмасата и самата изработка, а и начина на монтаж не ми изглежда като нещо поставяно допълнително , а по-скоро като нещо с което колата излиза от завода... т.е. поставено като допълнителна екстра при желание от копувача(което пак не е гаранция, че не е магистрализирана Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !!!но не е задължително!!! )
                Fiat Brava TD100

Коментар

Working...
                X