Здравейте колеги от доста време се чудя какво може да е това и за какво аджба е служило някога... то си седи там откакто имам колата.. и чак сега реших да споделя и ако някой се е сблъсквал с такова чудо да сподели.. ще кажа само, че от него излиза едно кабелче което като проследя отива някъде по колонката и в таблото(повече не съм го проследявал)...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странна букса до огледалото...??
Collapse
X
-
spooni написа:исакш да кажеш, че е нещо от сорта на жак в който се пъха нещо като разрешение или платена такса за съответната магистрала ли?? б.х си муEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
точно това се канех да ти кажа само наличието на такова чудо ме замисля сериозно, в/у това че явно милия италянец който е карал колицата ми я е юркал бая по италянските магистрали.., здраве да е... това можем да си позволим това караме... аз дълго преди да видя че има букса в средата си мислех че е някаква щипка за бележки .. та и при мен все питат "ква е тая щипка..." и аз все се чудя с отговора... сега вече ще ме е срам да казвам какво е всъщност Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Brava TD100
Коментар
-
сега като се замисля и го гледам... започвам да си мисля, че едвали наличието на подобна джаджа непременно трябва да означава че колата е била юркана по магистралите.. така като гледам цвета на пластмасата и самата изработка, а и начина на монтаж не ми изглежда като нещо поставяно допълнително , а по-скоро като нещо с което колата излиза от завода... т.е. поставено като допълнителна екстра при желание от копувача(което пак не е гаранция, че не е магистрализирана Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 !!!но не е задължително!!! )Fiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар