КОЛЕГИ МОЛЯ ЗА МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СЪЕДИНИТЕЛЯ НА СПОМЕНАТОТО ПУНТО. КАКЪВ Е НОРМАЛНИА ХОД НА ПЕДАЛА?РАЗЛИЧАВА ЛИ СЕ С НЕЩО ОТ ОСТАНАЛИТЕ СЪЕДИНИТЕЛИ? ПРИ СМЯНА КАКВИ ПАРИ ДА ПРИГОТВЯ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител на пунто 2 99г. 1.2 8в
Collapse
X
-
цена за съединитела виж тук http://www.axm-auto.com/ би трябвало да има А иначе несе износва съединитела а повечето лагера ама като отваряш обикновенно се сменя компрект незнам при твоя модел що е толкопа пари поне 250 лв и още 100-130 за смяна на Пунто М 1 съединитела е от 80-150 лв незнам каква им е разликата толкова външно са като еднакви
-
Моят го сменях сам в гаража един приятел ми помага, комплекта го взех за 170лв на VALEO (в АХМ гледам е по скъп) така че провери на повече места за цените, продават както им падне. При мен боксуваше съединителя но като свалих кутията се оказа че е омаслен и за това боксува, така че първо разглоби, виж и след това купувай да не се набутваш. А иначе моят е бил сменян, чисто нов като го свалихме и можеше да не купувам цял комплект но избързах и вече го бях купил. Сега имам подщи нов притискател, мисля че 2007г. пише на щампата ако ти трябва мога да го дам за 40лв. Феродовия не става защото е напоен с масло и няма оправяне, давам го подарък с притискателния ако някои иска. Успех, дано минеш по тънко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар