здр преди 1 час дадох капарото за първата ми кола фиат брава 1.4 / 98г. та интересувам се колко горе доло ще ми излезне смяна на ремъци ролки масла всичко задалжително след закупката на колата ... има само едно нещо което не ми харесва в колата и то е че няма халогени има ли го като варянт да ги зема 2ра рака и да ги сложа. мерси предварителноЧестито за колата, но за в бъдеще избирай по-описателни заглавия на темите си.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.4 '98 - въпрос за първоначално обслужване
Collapse
X
-
честито евтинко ще ти излезне - 200-250лв. И да, има вариант да си сложиш после каквото пожелаеш допълнително на колата. Вървят по 20-30лв. бройката (халогените)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
ремъци, ролки,масла, филтри и работа - колко да струва.малко са, моите ремъци и ролки са 550лв (само частите) ти си слънце в това отношение"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Разгледай www.axm-auto.com да се ориентираш какви цени да очакваш.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар