Моя съвет е ако замирише пак, колегата да го погледне да не е червен! Ако е по тъмно лесно, ама на светло??? Виждал съм с очите си катализатор да свети, но това не значи че проблема е в него!Според мен е напълно възможно, миризмата да е била външна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да усетя повредения си катализатор?
Collapse
X
-
svetljotod написа:Че ако е червен какво означава?Power Under Pressure
Коментар
-
Danchojn написа:Моя съвет е ако замирише пак, колегата да го погледне да не е червен! Ако е по тъмно лесно, ама на светло??? Виждал съм с очите си катализатор да свети, но това не значи че проблема е в него!Според мен е напълно възможно, миризмата да е била външна.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Danchojn написа:Моя съвет е ако замирише пак, колегата да го погледне да не е червен! Ако е по тъмно лесно, ама на светло??? Виждал съм с очите си катализатор да свети, но това не значи че проблема е в него!Според мен е напълно възможно, миризмата да е била външна.Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Stefan Hadjov написа:Danchojn написа:Моя съвет е ако замирише пак, колегата да го погледне да не е червен! Ако е по тъмно лесно, ама на светло??? Виждал съм с очите си катализатор да свети, но това не значи че проблема е в него!Според мен е напълно възможно, миризмата да е била външна.
Коментар
-
и все пак катализатора спира се запушва най вече от саждите и от скапаната нафта и няма как да се почисти проверих точно за този мотор на бравото каккъв е ефекта от махането му колата тръгва много повече и пада разхода и няма никакви софтуерни намеси миризмата идва от задгряването му а както ти каза тука е обикновен катализаторкоето следва да се замени с права тръбаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:и все пак катализатора спира се запушва най вече от саждите и от скапаната нафта и няма как да се почисти проверих точно за този мотор на бравото каккъв е ефекта от махането му колата тръгва много повече и пада разхода и няма никакви софтуерни намеси миризмата идва от задгряването му а както ти каза тука е обикновен катализаторкоето следва да се замени с права тръбаПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Лично аз не усетих абсолютно никаква разлика след маханете на катализатора. Замених го с права тръба и единственото, което се случи е да ми се увеличат шумовете и вибрациите от изпускателната система. Ако не го бях продал веднага с удоволствие щях да го върна.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
chaveto написа:Те затова хората са казали да не се маха освен ако не е запушен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар