не знами новите и старите ни служебните ни коли са с Барумкарат се само в София из дупкитедосега нито една не се е прецакаласпоред мен това са много продавани гуми и затова по-често се случва да има някакъв проблем с тяхно всеки си решава сам все пак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на гумите за МАРЕА ?
Collapse
X
-
gdd55 написа:me_to_u написа:Като си купува гумите преди 3 месеца, доста се мотах в магазина и ми направи впечатление, че има осезаема разлика в твърдостта на страничната повърност на различните марки гуми. При нашите пътни условия трябва да се съобразяваме с много фактори. Аз не си оставям гумите под 2,5-2,6 бара.
Коментар
-
Аз тази зима спуках предна лява Корморанка в дупка на пл Македония и до Стамболийски гумата спадна.Зимата в 18;15 в снеговалеж задръстване и мацка в колата сменях гумата. :о)В сервиза чак я погледнах - острани просто беше като срязана, много ме беше яд. Разбира се ние сме си виновни че караме по тези пътища. :о)Но като цяло от зимните Корморани 175/65/14 съм перфектно доволен. Тази зима ходих къде ли не, по Арбанаси, Копривщица и по Родопите, никъде не съм слагал вериги, навсякъде като трактиор минаха .... :о)Летните са TOYO , много им вярвам на тия гуми, няма майтап :о)Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
А може ли и на Bravo/Brava да се монтират по-високи гуми, да кажем 185/65 или 175/70? доколкото виждам на Marea може, а за Bravo/Brava дават само 175/65 или 185/60. Та въпросът ми е има ли някаква конструктивна разлика в окачването или нещо друго между Marea и Bravo/Brava та има и такава разлика в предписаните гуми??
Коментар
-
farnesin написа:А може ли и на Bravo/Brava да се монтират по-високи гуми, да кажем 185/65 или 175/70? доколкото виждам на Marea може, а за Bravo/Brava дават само 175/65 или 185/60. Та въпросът ми е има ли някаква конструктивна разлика в окачването или нещо друго между Marea и Bravo/Brava та има и такава разлика в предписаните гуми??TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:farnesin написа:А може ли и на Bravo/Brava да се монтират по-високи гуми, да кажем 185/65 или 175/70? доколкото виждам на Marea може, а за Bravo/Brava дават само 175/65 или 185/60. Та въпросът ми е има ли някаква конструктивна разлика в окачването или нещо друго между Marea и Bravo/Brava та има и такава разлика в предписаните гуми??FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
stef написа:farnesin написа:А може ли и на Bravo/Brava да се монтират по-високи гуми, да кажем 185/65 или 175/70? доколкото виждам на Marea може, а за Bravo/Brava дават само 175/65 или 185/60. Та въпросът ми е има ли някаква конструктивна разлика в окачването или нещо друго между Marea и Bravo/Brava та има и такава разлика в предписаните гуми??
Коментар
-
Кейн написа:Ся, хора, веки си преценява ... Аз карам моето типо със препоръчаното по книжка 185/60/14, Сигурно мога да сложа и 185/55/15 но цената става висооооко защото това е сегмент за високоскоростни гуми. Обаче аз с моято типо повече от 160 не съм вдигал и то рядко, то по нашите пътища си е цяла руска ролетка ... Така че високоскоростни гумни не ми трябват. Мога сигурно и 13-ки да и забода175/70/13 пак ще върви и за градски условия кво ти дреме.Така че въпрос на нужди и на пари е цялото нещо.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
farnesin написа:stef написа:farnesin написа:А може ли и на Bravo/Brava да се монтират по-високи гуми, да кажем 185/65 или 175/70? доколкото виждам на Marea може, а за Bravo/Brava дават само 175/65 или 185/60. Та въпросът ми е има ли някаква конструктивна разлика в окачването или нещо друго между Marea и Bravo/Brava та има и такава разлика в предписаните гуми??
Коментар
-
geshabeli написа:Кейн написа:Ся, хора, веки си преценява ... Аз карам моето типо със препоръчаното по книжка 185/60/14, Сигурно мога да сложа и 185/55/15 но цената става висооооко защото това е сегмент за високоскоростни гуми. Обаче аз с моято типо повече от 160 не съм вдигал и то рядко, то по нашите пътища си е цяла руска ролетка ... Така че високоскоростни гумни не ми трябват. Мога сигурно и 13-ки да и забода175/70/13 пак ще върви и за градски условия кво ти дреме.Така че въпрос на нужди и на пари е цялото нещо.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар