Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Selqtin падаш си по твърдата возия а :P нормално за мен поне е 2.0 нито повече нито по малко така де тя ша изфарчи като я набабана 2.6 - 180км/h в някоя дупка по нашите светли здрави пътечки - 2 платна все пак караме !

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Re: гуми

rumen59 написа:
      skier написа:
      здравеите !вярно ли е че гумите требе да са напомпани на 2.2 атмос.така ми казаха това не е ли малко много :roll
      По каталог Предни 2,0 ( пълен, празен)Задни 2,0 при празна кола-2,2 при пълна кола.Но направи предните 1,9 ,а задните 2,0 и ще видиш разликата.
      Това за, каква кола и модефикация, колега?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: гуми

Vladim написа:
        rumen59 написа:
        skier написа:
        здравеите !вярно ли е че гумите требе да са напомпани на 2.2 атмос.така ми казаха това не е ли малко много :roll
        По каталог Предни 2,0 ( пълен, празен)Задни 2,0 при празна кола-2,2 при пълна кола.Но направи предните 1,9 ,а задните 2,0 и ще видиш разликата.
        Това за, каква кола и модефикация, колега?
        brava 1.4 12v mono inj.

Коментар

Колеги и аз това се чудех...със 165 на 65 на 14 примерно, ако ги напомпам до 2.5, колата върви повече...верно че са зимни гуми. Предписанието ми е 2 за предните и 1.9 за задните.Ако гумите са 175 на 65 на 14 същото налягане ли трябва да имат ( 2 ) или по-голямо? По каталога на www.avtogumi.com има разлика в налягането и размера за една и съща джанта.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
          X