Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Болтове за лети джанти, стават ли Ладовите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Болтове за лети джанти, стават ли Ладовите

Прочетох 10 теми по въпроса и вече се колебая стават ли ладовите болтове на Фиатска главина за лети джанти, на едно място пише че стават, на друго пише че не стават.И евентуално откъде мога да си купя НОВИ ако стават, че не съм срещал магазин за Лада части.
    Fiat Bravo 1.4 12v

Ладовите стават само за железни джанти..... За лети идват късички
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Аз си взех от М-Комплект 33 болтове за джантите.Мене лично много ми харесват и са по 2 лв./бр. .Колегата BEX---GT продава същите.Ако искаш пиши му там да се спазарите за болтовете.
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

А като дължина колко трябва да са, знам само че трябва да са на 1.25 а не на 1.50
        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

gamencerista написа:
          А като дължина колко трябва да са, знам само че трябва да са на 1.25 а не на 1.50
          Мисля,че такива са мойте.Аз направо пред магазина свалих един болт и момчето го премери и ми даде балтове.
          Прикачени файлове

Коментар

Мерси колега, сега писах на BEX GT, и видях някакви секретни в МАргел на 22 лв комплект, дали си струва ?
            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

gamencerista написа:
              Мерси колега, сега писах на BEX GT, и видях някакви секретни в МАргел на 22 лв комплект, дали си струва ?
              Не съм ги виждал тези,аз пак от Ем-Комплект си взех и секретни за 25 лв. и не са лоши.Отиди и ги разгледай,на тебе ти е близко Маргела,ако ти се видят много голями ментета не ги взимай и така.

Коментар

На стоманените джанти със зимните гуми и аз съм с болтове, които съм купувал от магазин за части за лада по 80 ст / бр.За дължината на болтовете за лети джанти обаче, ей така наизуст нищо не може да се каже - много зависи от самите лети джанти. Ако имаш и фланци, допълнително се променя дължината. Най добрия вариант е да се измери на място.

Коментар

от Лада самара стават лети джанти те са по дълги

Коментар

колеги дали ще станат 1,50мм болтове на фиата
                    fiat marea 1.9 jtd 105кс. 01г.
                    Fiat bravo 1.6 16v 103кс. 00г.
                    opel tigra 1.4 16v 90кс. 99г.

Коментар

Working...
                    X