Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ремъци ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ремъци ?

Искам да попитам .освен ангренажния ремък ,колко още ремъка има колата ? Браво ХГТ. И ако е само един още ,дали той,задвижва ,водната помпа ,маслената ,хибравликата ...и т.н.
    фиатче Браво 2.0

мойто браво е малко по слабичко но ще ти кажа какви са ми ремъците - ангренажен, пистов , канален и за климатика. Абе не е като да няма ремъци
    Fiat Stilo JTD ....sold
    Volvo C 70 ....

Коментар

Mescalin написа:
      мойто браво е малко по слабичко но ще ти кажа какви са ми ремъците - ангренажен, пистов , канален и за климатика. Абе не е като да няма ремъци
      Стига бе, колега, това са цели 4 ремъка!!??!?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

да и аз се очудих , но като я купих , реших да направя пълно обслужване да двг-то и в крайна сметка смених 4 ремъка , 4 филтъра и една камара ролки
        Fiat Stilo JTD ....sold
        Volvo C 70 ....

Коментар

4 филтъра! Маслен, горивен, въздушен, кои е 4- я ?
          Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG

Коментар

На климатика, или поленов

Коментар

Значи филтрите са :- маслен-горивен-въздушен (за двигателя)-поленов за климатикаПоизясни ми се Благодарско !
              Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG

Коментар

абе набутвация голяма е пълното обслужване.особенно за нов внос кола трябва да смениш 4 ремъка, всички ролки /необяснимо скъпи/, 4 филтъра, масло в двигател, ск. кутия, накладки, антифриз /ако е бозав/, свещи, гумите ако са стари и гуми трябват а ако не - то поне пребаланс, стенд на предницата, евентуално амортисьори ако са необходими, допълване с фреон на климата... заболява ме главата. Гражданска, винетка, каско, маркирване, аларма /ако няма/. Сменям всичко това на всяка нова кола която купя. Няма как... ако искаш да нямаш проблеми с колата си - поддържай я качествено за да и се радваш по дълго време.Аз май купувам, карам малко посе харесвам друго и продавам. В повечето случаи малко на загуба ама то като много ми хареса нещо... :D

Коментар

Working...
                X