Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подреждане на багажника

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Crash73 написа:
    Колеги прощавайте че в тая тема, ама да не отварям нова...От тия закачалките за петата врата дали се продават някъде? Търсих на няколко места из Добрич но няма, из могрите обаче не съм обиколил още, просто ми е интересно дали се продават...
    едва ли се продават, а в морга ще ти ги дадат с кората обаче. оправи я- слагаш я в дупката и отдолу една шайба и навиваваш нещо след шайбата
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ето един примерен багажник така всичко ти е под ръка
      Прикачени файлове
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

А сега сериозно, за тези които имат малко по разчупено мислене и не ги е страх да си дупчат корите с бормашина,идея за пожарогасителя .Така винаги ти е под ръка.
        Прикачени файлове
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Crash73 написа:
          Колеги прощавайте че в тая тема, ама да не отварям нова...От тия закачалките за петата врата дали се продават някъде? Търсих на няколко места из Добрич но няма, из могрите обаче не съм обиколил още, просто ми е интересно дали се продават...
          Ластиците за багаж не вършат ли работа?
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

sonicempire Колега не виждам картер? Бива ли такова нещо сега излагаш се.Да се похваля вчера чистих изкарах следните неща два кашона дивотий в който имаше бутилка вода бутилка антифриз (за жалост празни) бутилка течност за чистачки бутилка Фина 10/40 пълна до половината тръба за въздушен филтър пластмасова 1 бр от незнаен автомобил, термостат неработещ, плафон за номер, чистачки 2 бр.амортисьори за багажник развалени, капачка за десен или ляв стоп, пластмасовата тръба за въздушния филтър, капака над термостата, свещи НЖК 5 бр, и пистов ремък, шайба и още много други просто не си спомням.... В момента багажника ми е напълно подреден имам Газова бутилка 4 парцала аптечка пожарогасител, тригълник, пръчка с която подпирам багажника, бас, усилвател, и почти най малкото куфарче което продават в метро в което няма почти нищо понеже си изгубих половината инструменти.Но сега имам музика и място за плажна хавлия и шорти
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

И аз да споделя малко опит в намирането на място за всевъзможни дреболии. Газовата ми е с тороидна бутилка но място около нея и в средата колкото искаш. Там съм успял да подредя не казвам нахвърлял защото като вдигнеш кората всичко се вижда. Оригиналния инструмент от комплекта включая и крика който е най обемист плюс едно малко гедоре комплект гаечни ключове резрвни чистачки триъгълник един флакон за гуми и компресорче. Че и още други дреболии. В средния отвор резервни крушки комплект предпазители стоманено въже за теглене парцали и 2 комплекта работни ръкавици. Та в общи линии побрал съм всичко от първа необходимост и чесно казано място има предостатъчно даже за още неща. Под задната седалка една войнишка лопатка ,мачете и едно бравдве. Сенника за таблото там изкарва зимния сезон.И там място в излишък колкото искаш. В багажника държа и няколко палстмасови кофи натъпкани една в друга от тия квадратните дето продава сирене в тях закачени с един ластик в единия край за облегалката. Когато ми се налага вадя накоя от тях и пак с такъв ластик я закрепвам за облегалката до другата. В тях слагам неща които трябва да стоят прави и могат да изтекат или да изцапат. Стават също да си приберете и продуктите когато сте напазарували и нямате подходяща чанта. Макар, че в по принцип точно в най горната съхранявавам такива неща като найлонови чантички че даже 2 рола различни размери найлонови чувалчета за отпадъци. Зинмо време там държа шише с течност за чистачките и една пръскалка със спирт за размразяване на стъклата. Аптечката ми е също захваната с ластик за облегалката. А относно пожарогасителя писах и в друга тема внимавайте къде го слагате и най вече как го закрепвате. Защото не дай си боже да участвате в проишествие и да имате такова тежко и не закрепено нещо в купето.Става като снаряд и троши всичко пред него. При мен е добре закрепен в нишата в лявата страна на багажника. Бе място и начини за подреждане има колкотото си искаш само и мен често ме домързява да върна нещо на мястото му и дълго време се тъкаля из багажника докато му дойде реда.
              BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Re: Подреждане на багажника

staik написа:
                Нека всеки да разкаже и ако може да покаже със снимков материял как си е подредил багажника. В смисъл такъв къде е закрепил пожарогасителя аптечки и други инструменти . Защото искам да събера малко идеи
                Виждам, че си с пунто като мен.Пожарогасителя си го слагам от страни на пасажерската седалка, а триъгълнка и жилетката се побират идеалноо в дупката където е резервната гума. Също така около резервната гума съл сложил и важе за теглене и четка за чистене на сняг.Така багажника ми е напълно празен.
                _/''''''''''''''''''''''''\_
                //---------------\\
                [( )== //// ==( )]
                |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

lov написа:
                  А относно пожарогасителя писах и в друга тема внимавайте къде го слагате и най вече как го закрепвате. Защото не дай си боже да участвате в проишествие и да имате такова тежко и не закрепено нещо в купето.Става като снаряд и троши всичко пред него.
                  Ако стане такава катастрофа, че пожарогасителя сам да се отскубне от скобата си - аз няма да съм жив и едва ли точно натрошаването на краката ми ще ми е грижа.

Коментар

Така приказваш защото не си виждал поражения от на пръв поглед доста по безопасни неща. Не говоря даже за метални предмети . Най елементарно обръщане през таван и да те изпраска в главата еди пожарогасител според теб е съвсем безобидно нещо ли. Не говоря за челен удар когато той става като снаряд. Всъщност неговата скорост е равна на скороста с която се е движил автомобили. Като видиш нещо подобно на живо друга песен ще запееш. Няма да споря повече защото все още продълаване да разсъждаваме с нашия си дебелоглав балкански манталитет.С типичния израз:То баш на мене ли ще ми се случи.
                    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

sonicempire написа:
                      Ето един примерен багажник така всичко ти е под ръка
                      се едно гледам моя

Коментар

Re: Подреждане на багажника

MorningEnergy написа:
                        staik написа:
                        Нека всеки да разкаже и ако може да покаже със снимков материял как си е подредил багажника. В смисъл такъв къде е закрепил пожарогасителя аптечки и други инструменти . Защото искам да събера малко идеи
                        Виждам, че си с пунто като мен.Пожарогасителя си го слагам от страни на пасажерската седалка, а триъгълнка и жилетката се побират идеалноо в дупката където е резервната гума. Също така около резервната гума съл сложил и важе за теглене и четка за чистене на сняг.Така багажника ми е напълно празен.
                        Колега дано не ти се налага да доливаш масълце на двигателя, че като гледам какво носиш в колата, явно то не ти е приоритет
                        FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

staik написа:Нека всеки да разкаже и ако може да покаже със снимков материял как си е подредил багажника. В смисъл такъв къде е закрепил пожарогасителя аптечки и други инструменти . Защото искам да събера малко идеи.
                          така е при мен,а необходимите инструменти в и около резервната гума!
                          Прикачени файлове
                          Fiat Brava 1,2 16 V 99г.

Коментар

Working...
                          X