Crash73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подреждане на багажника
Collapse
X
-
sonicempire Колега не виждам картер? Бива ли такова нещо сега излагаш се.Да се похваля вчера чистих изкарах следните неща два кашона дивотий в който имаше бутилка вода бутилка антифриз (за жалост празни) бутилка течност за чистачки бутилка Фина 10/40 пълна до половината тръба за въздушен филтър пластмасова 1 бр от незнаен автомобил, термостат неработещ, плафон за номер, чистачки 2 бр.амортисьори за багажник развалени, капачка за десен или ляв стоп, пластмасовата тръба за въздушния филтър, капака над термостата, свещи НЖК 5 бр, и пистов ремък, шайба и още много други просто не си спомням.... В момента багажника ми е напълно подреден имам Газова бутилка 4 парцала аптечка пожарогасител, тригълник, пръчка с която подпирам багажника, бас, усилвател, и почти най малкото куфарче което продават в метро в което няма почти нищо понеже си изгубих половината инструменти.Но сега имам музика и място за плажна хавлия и шортиFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
И аз да споделя малко опит в намирането на място за всевъзможни дреболии. Газовата ми е с тороидна бутилка но място около нея и в средата колкото искаш. Там съм успял да подредя не казвам нахвърлял защото като вдигнеш кората всичко се вижда. Оригиналния инструмент от комплекта включая и крика който е най обемист плюс едно малко гедоре комплект гаечни ключове резрвни чистачки триъгълник един флакон за гуми и компресорче. Че и още други дреболии. В средния отвор резервни крушки комплект предпазители стоманено въже за теглене парцали и 2 комплекта работни ръкавици. Та в общи линии побрал съм всичко от първа необходимост и чесно казано място има предостатъчно даже за още неща. Под задната седалка една войнишка лопатка ,мачете и едно бравдве. Сенника за таблото там изкарва зимния сезон.И там място в излишък колкото искаш. В багажника държа и няколко палстмасови кофи натъпкани една в друга от тия квадратните дето продава сирене в тях закачени с един ластик в единия край за облегалката. Когато ми се налага вадя накоя от тях и пак с такъв ластик я закрепвам за облегалката до другата. В тях слагам неща които трябва да стоят прави и могат да изтекат или да изцапат. Стават също да си приберете и продуктите когато сте напазарували и нямате подходяща чанта. Макар, че в по принцип точно в най горната съхранявавам такива неща като найлонови чантички че даже 2 рола различни размери найлонови чувалчета за отпадъци. Зинмо време там държа шише с течност за чистачките и една пръскалка със спирт за размразяване на стъклата. Аптечката ми е също захваната с ластик за облегалката. А относно пожарогасителя писах и в друга тема внимавайте къде го слагате и най вече как го закрепвате. Защото не дай си боже да участвате в проишествие и да имате такова тежко и не закрепено нещо в купето.Става като снаряд и троши всичко пред него. При мен е добре закрепен в нишата в лявата страна на багажника. Бе място и начини за подреждане има колкотото си искаш само и мен често ме домързява да върна нещо на мястото му и дълго време се тъкаля из багажника докато му дойде реда.
Коментар
-
Re: Подреждане на багажника
staik написа:Нека всеки да разкаже и ако може да покаже със снимков материял как си е подредил багажника. В смисъл такъв къде е закрепил пожарогасителя аптечки и други инструменти . Защото искам да събера малко идеи_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
lov написа:А относно пожарогасителя писах и в друга тема внимавайте къде го слагате и най вече как го закрепвате. Защото не дай си боже да участвате в проишествие и да имате такова тежко и не закрепено нещо в купето.Става като снаряд и троши всичко пред него.
Коментар
-
Така приказваш защото не си виждал поражения от на пръв поглед доста по безопасни неща. Не говоря даже за метални предмети . Най елементарно обръщане през таван и да те изпраска в главата еди пожарогасител според теб е съвсем безобидно нещо ли. Не говоря за челен удар когато той става като снаряд. Всъщност неговата скорост е равна на скороста с която се е движил автомобили. Като видиш нещо подобно на живо друга песен ще запееш. Няма да споря повече защото все още продълаване да разсъждаваме с нашия си дебелоглав балкански манталитет.С типичния израз:То баш на мене ли ще ми се случи.
Коментар
-
Re: Подреждане на багажника
MorningEnergy написа:staik написа:Нека всеки да разкаже и ако може да покаже със снимков материял как си е подредил багажника. В смисъл такъв къде е закрепил пожарогасителя аптечки и други инструменти . Защото искам да събера малко идеиFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
staik написа:Нека всеки да разкаже и ако може да покаже със снимков материял как си е подредил багажника. В смисъл такъв къде е закрепил пожарогасителя аптечки и други инструменти . Защото искам да събера малко идеи.Fiat Brava 1,2 16 V 99г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар