коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Впечатление и чуденето :)
Collapse
X
-
Toto написа:коцев написа:Една поговорка казва така :Старо люби -- ден губи!Старо кърпи --пари харчи!Какво ти казва собственика това е вятър работа .Всеки си хвали стоката докато я продаде.За да е 900лв ясно че е за моргата. Карай си ладата и си събери парички за нещо по добро.
Коментар
-
Toto написа:Toto написа:коцев написа:Една поговорка казва така :Старо люби -- ден губи!Старо кърпи --пари харчи!Какво ти казва собственика това е вятър работа .Всеки си хвали стоката докато я продаде.За да е 900лв ясно че е за моргата. Карай си ладата и си събери парички за нещо по добро.Analog Man...
Коментар
-
Immortal написа:Тото, (не си ли totogada от tuning.bg-то?), в Сливен се намират добри Типота за около 2000 лв. Просто не си попаднал. Купи си АлоСливен и търси, има доста. И гледай добре. Ако уцелиш, може и да си я караш така поне година-две, без да пипнеш нищо.
Коментар
-
Тото, ако искаш, дай да се видим някой ден в Сливен (пиши на л.с. да се уговорим), да ти покажа какви са ми били разходите за Темпрата (разбирай Типо) за година и половина. По идея на колегата от форума Коцев започнах да си водя една книжка кога за какво и колко давам за колата (без горивото разбира се). Колата като я взех беше на 316 хил км по километраж. Минал съм вече около 30 хил км. Ще видиш какво съм сменял и колко пари съм дал.Не е като на Ладата подръжката, но не е и като на Мерцедес.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар