Здравейте хорца от фиат форума.Чета форума ви вече около час и половина.Намирам форума за много добър.Поздравления
Имам едно питане към Вас.Моята кола си е Лада 1500 добра кола за времето си.Вчера взех да покарам колата на чичо ми Фиат Типо 1.9ТD.Брех то голяма разлика с лада-та.Това за разликата ясно.Прави ми впечатление добрите спирачки,поведението на автомобила в завой,самото ускорение плавното преминава от по-ниска на по-висока предавка.Много ми харесва и интериора на колата,ел.стъклата,уредите по таблото изобщо много готина кола.Но всичко това си има и цената.Колата чичката я взема за около 5000лв моята лада ми дойде 1000лв.Така да ви питам карал съм досега опел-кадет,мерцедес 190Д,Ниссан сънни и сега моята лада 1500.Най-много ми харесва возията на фиата на чичката,че той ми казва карай си сега ладата тази кола гълта доста пари за подръжка с една дума доста по скъпи са частите от лада.Та въпроса ми е имали смисъл да си продавам ладата и да спестя до към 2000лв да си взема някой фиат типо или пунто.Според мене за тези пари няма да се намери читав.Гледам в мобиле.бг има добри обяви до 2000лв,обаче малко ми се струват.

Коментар