Pakumba,относно напрежението на помпата положението е следното/при мен/-след като включа на контакт,помпата работи около 5 сек. и изключва.Тя се командва от ЕКУ-то.Затова не можеш да измериш нищо върху нея.Когато запалиш,тя заработва непрекъснато.И аз имах големи проблеми с помпата,но след като си поръчах от hit-co и си я монтирах,нямам грижи .И още нещо-не чукай по капачката с щанга.Намери си една букова дъсчица и пробвай с нея.Иначе ще си търсиш капачка.Ако имаш проблеми-обади се-моята помпа /старата/съм я свалял поне 5 пъти,така,че с удоволствие ще ти помогна с каквото мога.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса във връзка с новата ми темпра
Collapse
X
-
lu40 написа:Pakumba,относно напрежението на помпата положението е следното/при мен/-след като включа на контакт,помпата работи около 5 сек. и изключва.Тя се командва от ЕКУ-то.Затова не можеш да измериш нищо върху нея.Когато запалиш,тя заработва непрекъснато.И аз имах големи проблеми с помпата,но след като си поръчах от hit-co и си я монтирах,нямам грижи .И още нещо-не чукай по капачката с щанга.Намери си една букова дъсчица и пробвай с нея.Иначе ще си търсиш капачка.Ако имаш проблеми-обади се-моята помпа /старата/съм я свалял поне 5 пъти,така,че с удоволствие ще ти помогна с каквото мога.ПоздравиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
хе хе хе и аз така пробвах и при мен искри..... накрая нали ти казвам като я свалих я отворих, голям зор ама с един пистолет за гореш въздух размекнах пластмасата и полека лека се отвори. Положението върте следното, ротора се развърта с мнооооо гообороти когато остане резервоара без бензин и се вдига вътре такава температура че всичко беше стопено лагерите на които се върти ротораса разположени в пластмасата и всичко беше стопено и ротора заварен с пластмаса.......включително и пластмасата дето е по самия ротор......така че 10000000000% е от помпата сменяй я и готовоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар