Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каде се намира Комутатора на Типо 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каде се намира Комутатора на Типо 1.6

Здравейте КолегиПонеже още не съм решил проблема с гасненето да припомня притресесе типото 1.6 мотор е моно не е двувалка губи мощност и гасне без значение дали си на гас или на бензин след това пали не е проблем по някои път веднага по някои път от 3 или 4 път но пали никога не гасне сутрин докато ида на работа в 6 сутринта можеби щото е и по хладно сутрин винаги като се прибирам след обяд и е вече загрял мотора на 90 градуса и се е отоплило времето през деня. Да ви кажа какво съм сменил датчика за положението на коляновиа вал май на него му казват и датчик на хол качвам снимка също така ламбда сонда мойта се беше буквално разпаднала е не съм сложил нова една втора ръка щото цената от 80 евро никак не ми хареса но изглежда запазена и ме увериха че работи пък и каде са я наврели италианците под колата добре че един колега от форума ми каза че е там свещите са нови по каталог за тоя мотор кабелите ново делко с палец щото в старото течеше масло в дистрибутурната капачка .Бубината е Ок тя или работи или не Дали не е от Digi Pleksa Тои ква работа върши или пък да е от Комутатора казаха ми че може да е от него но нито го знам какво е нито каде да го търся по колата тва нещо ако някои от вас има снимка на тва чудо или да ме светне каде да го търса и как изглежда и то каква роля играе при работата на мотораПоздрави на сички колеги от форума
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Комутатора е вграден с диджиплекса.

Коментар

Working...
    X