Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е - предна броня от Мареа на Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможно ли е - предна броня от Мареа на Типо

Колеги дали е възмозно да се сложи или по правилно дали ще пасне предна броня от Мареа на Типо че съм си намерил от една мареа доста евтина Мале Типото ще стане супер малко е груба на типото бронята Чао на всичкиИзбирай по-описателни заглавия на темите си.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Re: Възможно ли е

stivan_alone написа:
    Колеги дали е възмозно да се сложи или по правилно дали ще пасне предна броня от Мареа на Типо че съм си намерил от една мареа доста евтина Мале Типото ще стане супер малко е груба на типото бронята Чао на всички
    Първо в темата за виртуалния тунинг качи снимка. Някой колега от разбиращите да ти я "монтира" с фотошопа, да видиш как стои и дали си заслужава, че лично на мен ми е доста странна идея. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=630

Коментар

Всичко може, но заоблените форми на Мареа-та, никак не се връзват с острите на Типо-то.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Да колега рокамбол мисла че си прав след като пуснах темата разгледах подробно бронята на мареа и мисла че с теа заоблени форми няма как да стане на типото е язък а иначе можеше да язема доста евтино Чао
        Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
        Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Working...
        X