определено кучето не души катализатора а и на снимката няма катализатор - явно са ти го оперирали. той се намира непосредстено след гъвкавата връзка до ламбда сондата (това с кабела)
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
определено кучето не души катализатора а и на снимката няма катализатор - явно са ти го оперирали. той се намира непосредстено след гъвкавата връзка до ламбда сондата (това с кабела)
за кучета за лов бях чувал.. ама такива дето търсят катализатори ми е ново п.с. и аз открих онзи ден, че са ми махнали катализатора... на нгово място си седи кожухът му обаче без пълнежа
за кучета за лов бях чувал.. ама такива дето търсят катализатори ми е ново п.с. и аз открих онзи ден, че са ми махнали катализатора... на нгово място си седи кожухът му обаче без пълнежа
До сега не съм се сблъсквал с катализатори ии за това повярвах на кучето и се усъмних че имам,но уви,кучето се оказа тъпичко.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37По темата,схванах че нямам катализатор и къде му е мястото.
п.с. и аз открих онзи ден, че са ми махнали катализатора... на нгово място си седи кожухът му обаче без пълнежа
same thing Лошото, че таман го бях спазарил и го носех на човека, пък той като се позагледа - ми той празен
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар