Здравейте колеги Днес на връщане от работа, колата започна да губи мощност.Все едно работи на 3 цилиндъра с "буботене" "припръцване" и аз не знам как точно да го обясня.След време пак се отпушва и излита, после пак, и така.Понякога се случва това само на 1-ва скорост, след това на 2-ра го няма и обратно.Преди година имах подобен проблем и смених кабели и свещи и се оправи.Сега не знам дали е същото, един "майстор" каза, че е възможно да има боклуци в резервоара и като намалее бензина ги смуче.Парил съм се преди от същия майстор и му нямам доверие.Та сблъсквал ли се е някой с подобен проблем и как го е оправил?Или поне да ми препоръчате къде да отида при свестен човек.Сетих се, че преди година комп.диагностика показа, че дюзите са перфектни и не са запушени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Браво 1.6 - губи мощност
Collapse
X
-
присветва ли нещо на таблото, когато се появява проблема и как са оборотите на празен ход?п.п. коя година е колата и сменял ли си горивния филтър - до ’98 имат горивен филтър?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Значи, колата е 97 набор, на таблото нищо не свети и на празен ход оборотите са нормални.Мисля, че в този случай оборотите не играят роля.Проблема се появява при рязко подаване на газ, при отпускане го няма.Не съм се сетил да погледна горивния филтър, само да ме насочите къде точно се намира.Благодаря на всички за мненията
Коментар
-
EasternAlien написа:Значи, колата е 97 набор, на таблото нищо не свети и на празен ход оборотите са нормални.Мисля, че в този случай оборотите не играят роля.Проблема се появява при рязко подаване на газ, при отпускане го няма.Не съм се сетил да погледна горивния филтър, само да ме насочите къде точно се намира.Благодаря на всички за мненията"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар