Колеги препоръчайте някои не много скъп но що годе читав компресор за помпене на гуми. Нещо изпробвано което е доказано че работи. Веднъж се прецаках да си взема един от метро за 11 лв тои и балон не може да надуе даите идея за нещо не по скъпо 40-50 кинта ама кат се наложи някъде да мога си напомпя гумата че всичко се случва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компресор за гуми
Collapse
X
-
има някви мишелински по 80 кинта. уж били читави, ама не от собствен опит. защо не си вземеш една помпа, крачна, от едно време обаче, не тия от бриколаж по 5 лв, аз така направих и надува до 6 атмостфери.... ама на 4 изпускат скобите на маркучите. някъд ена път ще ти се наложи помпа, ще го сложиш тъпия компресор и няма да тръгне... не е ли то старата техника...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Идеята за руския пазар е добра, по въпроса за крачната помпа, нали знаеш колчави ми са гумите имам една крачна ама с нея виждах голям зор на колата да я напомпя камо ли на хондата. Пък и тя една кекава помпа цялата се е изметнала все едно камион е минал през нея а тва само от помпане се получиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Идеята за руския пазар е добра, по въпроса за крачната помпа, нали знаеш колчави ми са гумите имам една крачна ама с нея виждах голям зор на колата да я напомпя камо ли на хондата. Пък и тя една кекава помпа цялата се е изметнала все едно камион е минал през нея а тва само от помпане се получи||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Идеята за руския пазар е добра, по въпроса за крачната помпа, нали знаеш колчави ми са гумите имам една крачна ама с нея виждах голям зор на колата да я напомпя камо ли на хондата. Пък и тя една кекава помпа цялата се е изметнала все едно камион е минал през нея а тва само от помпане се получиBravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Аз си взех преди 1 и 1,5 год. някакво Tornado за 50-55 лв от СТЦ (разбирай Илиянци). Оказа се уникално добро. Върви си комплект с чантичка, кабела с щипките към акумулатора е дълъг + има достатъчно дълъг малкуч (от тези спираловидните) с манометър и още 2-3 накрайника. Като работа - верно е Торнадо, почти може да се ползва за пръскане с пистолет за боя, хахах... Сериозно - много е добър. За пръв път да целна, да си купя нещо читаво. След малко ще го снимам, за да имате представа. П.С. Ето 2 :http://media.snimka.bg/6045/01834518...7.18345182.bigAR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:Аз си взех преди 1 и 1,5 год. някакво Tornado за 50-55 лв от СТЦ (разбирай Илиянци). Оказа се уникално добро. Върви си комплект с чантичка, кабела с щипките към акумулатора е дълъг + има достатъчно дълъг малкуч (от тези спираловидните) с манометър и още 2-3 накрайника. Като работа - верно е Торнадо, почти може да се ползва за пръскане с пистолет за боя, хахах... Сериозно - много е добър. За пръв път да целна, да си купя нещо читаво. След малко ще го снимам, за да имате представа. П.С. Ето 2 :http://media.snimka.bg/6045/01834518...7.18345182.bigПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар