Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да паркираме? (платени/охраняеми паркинги)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде да паркираме? (платени/охраняеми паркинги)

Здравейте колеги,Поразгледах, попрочетах, но не успях да видя тема подобна на тази.Та... идеята ми е тук да споделяме опит със платени паркинги и охраняеми такива.Като за начало - какво мислите за 24 часовия охраняем паркинг в Люлин 10 (София)? Има ли хора, които са паркирали там и какви са им впечатленията?Поздрави!
    Фиат Брава 1.2 16V '98

За люлин не знам, но на центъра вървят от 120 до 300 лева месечен абонамент и на доста места се блокират един друг, не е работа.

Коментар

Re: Къде да паркираме? (платени/охраняеми паркинги)

BorislavO написа:
      Здравейте колеги,Поразгледах, попрочетах, но не успях да видя тема подобна на тази.Та... идеята ми е тук да споделяме опит със платени паркинги и охраняеми такива.Като за начало - какво мислите за 24 часовия охраняем паркинг в Люлин 10 (София)? Има ли хора, които са паркирали там и какви са им впечатленията?Поздрави!
      Има един охраняем до 104 блок (ако за него говориш) ии едно приятелче си паркира колите там и не е имал никакви проблеми до сега.Каза ми,че е доволен.
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
        BorislavO написа:
        Има един охраняем до 104 блок (ако за него говориш) ии едно приятелче си паркира колите там и не е имал никакви проблеми до сега.Каза ми,че е доволен.
        Мдам, мисля, че е този - до Про Маркет близо.
        Фиат Брава 1.2 16V '98

Коментар

BorislavO написа:
          Мдам, мисля, че е този - до Про Маркет близо.
          Да същия е.Ако искаш мога да го попитам,ако нещо те интересува?
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
          X