Здравейте колеги,Поразгледах, попрочетах, но не успях да видя тема подобна на тази.Та... идеята ми е тук да споделяме опит със платени паркинги и охраняеми такива.Като за начало - какво мислите за 24 часовия охраняем паркинг в Люлин 10 (София)? Има ли хора, които са паркирали там и какви са им впечатленията?Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да паркираме? (платени/охраняеми паркинги)
Collapse
X
-
Re: Къде да паркираме? (платени/охраняеми паркинги)
BorislavO написа:Здравейте колеги,Поразгледах, попрочетах, но не успях да видя тема подобна на тази.Та... идеята ми е тук да споделяме опит със платени паркинги и охраняеми такива.Като за начало - какво мислите за 24 часовия охраняем паркинг в Люлин 10 (София)? Има ли хора, които са паркирали там и какви са им впечатленията?Поздрави!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Re: Къде да паркираме? (платени/охраняеми паркинги)
liverpool235 написа:BorislavO написа:Здравейте колеги,Поразгледах, попрочетах, но не успях да видя тема подобна на тази.Та... идеята ми е тук да споделяме опит със платени паркинги и охраняеми такива.Като за начало - какво мислите за 24 часовия охраняем паркинг в Люлин 10 (София)? Има ли хора, които са паркирали там и какви са им впечатленията?Поздрави!Фиат Брава 1.2 16V '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар