Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Губи хидравлична течност.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Губи хидравлична течност.

Здравейте колеги! Ето, че отново се обръщам за съвет към вас. Преди около месец, забелязах, че хидравличната течност в колата силно е намаляла, 1-2 пръста под минимума. В резултат на това започна да се чува остро хъркане при завъртане на волана. Тогава допълних нужното хидравлично масло и всичко се оправи, допреди няколко дни, когато отново забелязах, че маслото е паднало доста под минимума. Не ми се струва нормално в такива малки интервали от време да губи такова количество хидравлична течност. Къде би могъл да е проблема? Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем, нека сподели опита си!
    Тя ми вика: "Имам си приятел!"... хаха! То и аз си имам телевизор в къщи, ама ходя на кино!

Огледай маркучите ... Може и рейката да тече ..

Коментар

Re: Губи хидравлична течност.

rossko написа:
      Здравейте колеги! Ето, че отново се обръщам за съвет към вас. Преди около месец, забелязах, че хидравличната течност в колата силно е намаляла, 1-2 пръста под минимума. В резултат на това започна да се чува остро хъркане при завъртане на волана. Тогава допълних нужното хидравлично масло и всичко се оправи, допреди няколко дни, когато отново забелязах, че маслото е паднало доста под минимума. Не ми се струва нормално в такива малки интервали от време да губи такова количество хидравлична течност. Къде би могъл да е проблема? Ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем, нека сподели опита си!
      Аз имах същия проблем колега почти сигурен съм че е рейката.завърти кормилото крайно ляво или крайно дясно и и изчакай няколко секунди погледни отдолу и ако почне да тече значи 100% е от нея.
      Fiat Punto1.2 ELX

Коментар

При мен също е така ... рейката сълзи леко,ама какво да се прави като опира до парички

Коментар

Working...
        X