Здравейте, колеги !Тези от вас, които имат Стило или знаят нещо по въпросите ми да помогнат, ако може Та, наскоро го взех и има някои неща, които не са ясни.1во: За какво е този бутон ? Натискам го, но не реагира Мисля си, че е нещо за габарита при паркиране.2ро: Като сваля централната конзола на парното с 3те врътки за топло, за сила на вентилатор и за отвора, откъдето да духа, как да си сменя аджаба крушката, че е изгоряла. Има едно пластмасово прозрачно както обикновено , което обаче не ми е ясно как да се сваля, а според мен даже не може да се свали, гледам го отзад е скосено. Или другия вариант за да го сваля е да махна врътките, което също малко не мие ясно как точно става Страх ме е да дърпам, че да не остана и без тях И къде точно се намира тая крушка.и 3то: Имам антена, но радиото не лови станции. Явно не е вързана. Някой да знае къде се намира е свързана, за да диря проводниците ? Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко въпросчета за Стило
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38790 eто отговори на всичките ти въпроси.Попълни си профила, за да се знае с какъв ДВГ сиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Реклама
Collapse
Коментар