Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко въпросчета за Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко въпросчета за Стило

Здравейте, колеги !Тези от вас, които имат Стило или знаят нещо по въпросите ми да помогнат, ако може Та, наскоро го взех и има някои неща, които не са ясни.1во: За какво е този бутон ? Натискам го, но не реагира Мисля си, че е нещо за габарита при паркиране.2ро: Като сваля централната конзола на парното с 3те врътки за топло, за сила на вентилатор и за отвора, откъдето да духа, как да си сменя аджаба крушката, че е изгоряла. Има едно пластмасово прозрачно както обикновено , което обаче не ми е ясно как да се сваля, а според мен даже не може да се свали, гледам го отзад е скосено. Или другия вариант за да го сваля е да махна врътките, което също малко не мие ясно как точно става Страх ме е да дърпам, че да не остана и без тях И къде точно се намира тая крушка.и 3то: Имам антена, но радиото не лови станции. Явно не е вързана. Някой да знае къде се намира е свързана, за да диря проводниците ? Благодаря предварително !
    Fiat Brava 1.4 12V

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38790 eто отговори на всичките ти въпроси.Попълни си профила, за да се знае с какъв ДВГ си
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
    X