Здравейте колеги, днес ходих на автомивка, измих зеленото ферари и проблема започна след като напуснах границите на петминутката в Хаджи Димитър.При запален двигател навивам волана надясно и при самото навиване се чува нещо като скърцане - аз го чувам като гума в метал. Наляво няма проблем. Първо си помислих - от водата, намокрило се е нещо и т.н. Но... 3-4 часа след мивката качвам се в колата и пак така, само че от време на време го прави и като навивам волана в двете посоки, и го прави когато си иска... Възможно ли е да са се пре... лагерите на тампоните на макферсъните или ще е нещо по-сериозно? Моля ви помагайте, за да знам дали е нещо сериозно или нещо лесно отстранимо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И пак проблем с Бравото...
Collapse
X
-
Благодаря колега, днес нямаше никакви проблеми. Може наистина нещо да се е намокрило и от това така.KrAs написа:Колега погледна ли за хидравличното масло като за начало.
Коментар
-
Колега намокрил се е я шарнир, я кормилен накрайник.. спокойно и моите старите бяха така.. за 1 ден и нищо после няма да чувашFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
mitko85 написа:Благодаря колега, днес нямаше никакви проблеми. Може наистина нещо да се е намокрило и от това така.KrAs написа:Колега погледна ли за хидравличното масло като за начало.
Коментар
-
charlie написа:а ще ни осветлиш ли какъв е бил проблема и как си го разрешил?FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Така и не разбрах какъв е бил проблема, важното е че се оправи.Колегата по горе го е написал.nonamecrew написа:Колега намокрил се е я шарнир, я кормилен накрайник.. спокойно и моите старите бяха така.. за 1 ден и нищо после няма да чуваш
Коментар
-
bivmo
-
70 лева ми излезе комплект крайното гърне и това което е преди него. По принцип преди катализатора има и едно малко резонаторно, но майстора ми каза 4е може и без него. Работа 40 лева - об6tо 110, но днес отивам да махне катализатора, 4е не6то пак сме спънати.п.п. сори за символите, о6те нqмам кирилицаФорумът предлага възможност за писане на кирилица, извинението ти не се приема.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
bivmo
Мерси за бързия отговор! Тъкмо ще проверя цените в Плевен, за да мога да се ориентирам щото и на мен последните две са ми за смяна!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар