Почти постояно ми се случва като зареждам бензин като отворя капачката на резервоара и той си взима въздух сякаш ватре е под вакум. Това нормално ли е? Колата е Brava 1.4 12v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо прави вакум?
Collapse
X
-
wwweb
-
sasco
-
wwweb
1. Както казах и по-горе не съм срещнал нито една Brava на която да не го прави, не знам нека и други колеги с Brava/o да се изкажат по темата, но аз и преди да я взема мойта, като обикалях по автокъщите ми правеше впечатление на всяка една, че го прави ... прави го и моята ...2. Разбира се, първоначално и аз се бях притеснил за това ... откарах я веднага на доктор, и то не при един, а при няколкото при които ходя все това ги питам ... всички казват, че е нормално ...3. Нито ми прекъсва колата, нито ми спира ... сигурен съм, че нито спират, нито прекъсват и колите на колегите с Brava и Bravo взели отношение по-горе в темата
...Нека и други с Brava/o се изкажат по темата и ще видим
Коментар
-
wwweb
-
wwweb
peho написа:И моята е така.Зелена е на цвят и има предупредителни надписи по нея.Единият от които е "Отваряйте бавно".
Коментар
-
И моята кола е така но неми прави впечатление защото съм карал и други коли които правят така.Но преди години карах опел вектра и когато ми направи така се шашнах и си помислих че ще направи вакум ище ми изкреви резервоара но един маистор ми каза че е нормално за коли с моно и пълни инжекционни системи тоест които имат помпа в резервоара тя си правела вакум но до някава допостима граница което е безвредно .Затова няма място за тревоги .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар