Таблото, по-точно жабката и отстрани донея лепне все едно е намазано с болкит (дзиф).Някой имал ли е такъв проблем? И някакви идеи да го изчистя с нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Таблото на Стило ЛЕПНЕ
Collapse
X
-
Моето табло няма такива проблеми и не знам защо се е получило така. Забелязах че пластмасата под волана има някаква гадория,като смола или нещо подобно.Не знам от къде може да е избило тва чудо.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Тава е боята. Докато е нова имитира тънка гумена облицовка. И на фиат купето имаше такова по средната кондола и се махна много трудно с помощта на шпакла, шкурка и кореселин. И после разбира се боядисване. Иначе на типото ме такива ядове не е имало никога, а съм го бърсал с какво ли не. От най евтините силиконови спрейове просто побелява и това е. А с силиконовия спрей на Wurth, който ми струва 15 лева става бая лъскаво, но след 2-3 седмици, ако го забърша със суха салфетка - тя почернява. От тази боя явно са произвели много защото я слагат и по пластмасовите части на ауди,VW и т.н. и се жули отвратително.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
А аз си мислех че е само при мен тоя проблем, а той бил и при много други . Мислех, че е пръскано с нещо като спрей защото и при мен залепва десния крачол на панталона ми . Ще ми се да пробвам със самозалепващо се фолио само че да е много тъмно, за да не личи или пък да го намажа с черна боя върху това мазило .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар