Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таблото на Стило ЛЕПНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Таблото на Стило ЛЕПНЕ

Таблото, по-точно жабката и отстрани донея лепне все едно е намазано с болкит (дзиф).Някой имал ли е такъв проблем? И някакви идеи да го изчистя с нещо.

И при мен е така, и аз се чудя какво да направя?

Коментар

С жената си потрошихме ноктите да чегъртаме,за да бутнем грубото и след това с мокри кърпички яко жулене и става ама много трудно пада.А да мислим нещо друго а

Коментар

Не знам и аз как да дейстам, моето не е много дразнещо ама се усеща, не мога да си обясня от какво се е получило, най-вероятно високи температурни амплитуди, слънце на място, после климатик лятото, не виждам друга причина!

Коментар

Някоя снимка, за да видя за какво става дума ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Моето табло няма такива проблеми и не знам защо се е получило така. Забелязах че пластмасата под волана има някаква гадория,като смола или нещо подобно.Не знам от къде може да е избило тва чудо.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Тази история става като използват супер менте препарати на автомивката.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

На една автомивка ми препоръчаха, да забърсвам това табло само с влажна кърпа и никакви спрейове.
                Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Като карам десния крачол ми става черен на коляното,а като се возя от пред левия и няма пране тая гадост

Коментар

Ами то май това лепнене на таблото се появява при почти всички фиатки, защото и при моята темпра таблото лепне и като реша даго бърша се отделя нещо като каучукови парченца . И аз се чудя какво даго правя.
                    темпра 1,9тд

Коментар

Тава е боята. Докато е нова имитира тънка гумена облицовка. И на фиат купето имаше такова по средната кондола и се махна много трудно с помощта на шпакла, шкурка и кореселин. И после разбира се боядисване. Иначе на типото ме такива ядове не е имало никога, а съм го бърсал с какво ли не. От най евтините силиконови спрейове просто побелява и това е. А с силиконовия спрей на Wurth, който ми струва 15 лева става бая лъскаво, но след 2-3 седмици, ако го забърша със суха салфетка - тя почернява. От тази боя явно са произвели много защото я слагат и по пластмасовите части на ауди,VW и т.н. и се жули отвратително.
                      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                      -------------------------------------------------------------

Коментар

табло

При Пунтото нищо му няма ако не се пръска -маже с разните незнайни препарати Внимавайте с какво ви мият таблоно -бо добре да не го пипат
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Абе това с лакочистител пробвах, много трудно се чисти, дайте някоя добра идея как да се премахне този лепкав слой, или да се напръска с нещо, че ми цапа дънките!! ?

Коментар

Чувам и за микрофибърна кърпа нещо дали ще помогне?

Коментар

А аз си мислех че е само при мен тоя проблем, а той бил и при много други . Мислех, че е пръскано с нещо като спрей защото и при мен залепва десния крачол на панталона ми . Ще ми се да пробвам със самозалепващо се фолио само че да е много тъмно, за да не личи или пък да го намажа с черна боя върху това мазило .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                              X