Здравейте колеги аз на моита dedra реших този проблем с разтапянето като си взех етилов спирт 95% (не е за пиене )и с памучен плат го нанасям върху пласмасата,и с търкане махам разтопената пласмаса (запасете се с повечко парченца плат ще ви трябват )и вече доста време нямам такива проблеми.Надявам се да съм ви бил полезен.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Таблото на Стило ЛЕПНЕ
Collapse
X
-
Мислех си, че само аз съм имал такъв проблем Аз се справих с обезмаслител Medix и адски много търкане с парцалите (имах 2 седмици ранички по ръцете). При мен лепнеха и копчетата на радиото, на ел. стъклата и на менюто на борд компа. Поне търкането с струваше, защото при мен не се увреди пластмасата Успех на всички с досадното търканеFiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
-
С обезмаслител Меглио си реших проблема, пръскане с него изчакване малко и се разтапя тази гад, и с една пластмасова карта като дебитна стържене да се махне основното и после с парцали го премахнах, стана си хубава чиста черна грапава пластмаса като на останалите детайли по таблото, но ми отне 2 часа работа и то 2ма човека бяхме, но резултата си заслужаваше!!
Коментар
-
как се чисти лепкаво табло на fiat, Lancia ...
Всеки писал какъв му е проблема, но след като се е справил с проблема вече не му пука и няма отговор към колегите си как се е справилПредстой ми и на мен едно голямо търкане Имам няколко идей ..Днес започнах един малък детайл на лявата страна на таблотоОпитах със обезмаслител и PVC мрежичка.Става на каша и се набива в мрежичката , после пак обезмаслител и парцал , голяма цапаница (сложете ръкавици)За по големите повърхности може да се ползва PVC шпатулка (моята беше част от SIM карта)Ще опитам с коресилин и с Толуен (още наричан толуол) и ще добавя какво се случва.
Коментар
-
Re: как се чисти лепкаво табло на fiat, Lancia ...
iurka написа:Ще опитам с коресилин и с Толуен (още наричан толуол) и ще добавя какво се случва.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Да споделя и моя опит, правил съм го неколкократно. Вземам една платмасова шпакла и изстъргвам дебелата част от тази мръсотия, естествено внимавам да не надраскам долната повърхност, след което с най-обикновен спирт за горене измивам останалото, или го изтърквам с парцал, накрая го измивам с Меглио. Вчера пак го приложих на дръжките на вратите от вътре и на конзолта за бутоните за стъклата на Брава 2000 г.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Аз бутоните ги оправих пи следния начин: в една електрическа кана за вода, кипвам малко вода и пускам бутоните на вътре и после яко търкане с кърпа или нокти... Може и някаква не много твърда пластмасова шпатула... Всичко пада супер лесно... Чакате ги във водата докато пибелеят самите бутони... Бялото е тая мазна гнусотия... После малко фолио около тях и става не лошо... Не съм ползвал никакви препарати, и държа да отбележа, че бутоните не трябва да се държат много във врялата вода, защото се пукат...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар