Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таблото на Стило ЛЕПНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За това ли става дума ? И накрая:
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не . Не е за баш таблото а това в което се опира коляното на десния крак. Близко е до трите копчета за климатика и вентилатора .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ох там нямам никакви проблеми, е така ли не се намери някой да го снима ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето това черното доло успоредно на трите копчета е наклепано с нещо мазно . Същото е и от другата страна дето се вози пътника .
          Прикачени файлове
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Re: табло

kluchar написа:
            При Пунтото нищо му няма ако не се пръска -маже с разните незнайни препарати Внимавайте с какво ви мият таблоно -бо добре да не го пипат
            Човека пита как да си свали покритието от таблото на стилото, а не дали на твоето пунто му има нещо. Иначе тази гадост се сваля със спирт за горене и отдолу има черна пластмаса, която не лепне. Но може и да побелее пластмасата - решението е да я боядисаш, или с някакъв спрей за табло да я пръскаш на всеки месец-два.
            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

За чистене пробайте с обезмаслител, тая гад само кожата къде не ти свяла На пунтото ми таблото също беше такова (беше стояло бая време на слънце) и с обезмаслител (жълта течност) лъсна, стъклата също бяха "мазни" пак стана
              Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
              Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
              Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
              Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
              Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Иска ми се да го напръскам с спрей за табло, че не ми се сваля това, то е някакъв асфалт прилича сигурно половин милиметър слой, с какво да го напръскам кажете някоя качествена марка спрей за табло, да не стане по зле??

Коментар

E като го напръскаш да не мислиш, че ще спре да лепне? То се е разложило вече, ти ако искаш и с Wuerth го пръскай. Не е никакъв асфалт, свали го със спирт за горене.
                  1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

обезмаслител медикс

Коментар

Ама, това в крайна сметка нещо намазано на автомивката ли е или таблото се разлага ? Моите копчета са си съвсем нормални, не са надраскани, ония на снимката на Емо са майко мила, някоя кака с маникюр бая е чегъртала

Коментар

Не, това е покритие, което от слънцето и времето започва да се размеква/разтапя.С подходящите препарати се маха това покритие.Същата работа е таблото на Фиат Купе.Сега са ми перфектни Между другото това беше първото, което забелязах в салона, като се качих в колата
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Не, това е покритие, което от слънцето и времето започва да се размеква/разтапя.С подходящите препарати се маха това покритие.Същата работа е таблото на Фиат Купе.Сега са ми перфектни Между другото това беше първото, което забелязах в салона, като се качих в колата
                          Браво, това само ме радва Може наистина да е била на 50000 км като я взех тогава моята, нямаше следи от употреба по копчетата и нищо не и се разлага още...

Коментар

Този обезмаслител как се ползва ще кажете ли, може ли на място да се третира или трябва се свалят тези пластмаси долните?

Коментар

Моя съвет е да се пробва с меглио на някой скрит праг - да се види дали и как ще се отрази на пластмасата.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сега се сетих, че моята е с белия салон. Няма го това черното в краката да се разлага

Коментар

Working...
                                X