По принцип, капачката на резервоара на Брава 1.4 12V ’98 трябва ли да се заключваако колата има оригинално централно, и ако да - някой може ли да ми каже къде се намира моторчето за нея. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капачката на резервоара на Брава
Collapse
X
-
Vladim написа:И при мен няма връзка с централното! А за съжаление капачката е обикновена тапа Опитах се да си намеря такава дето се заключва, но не успях... май малко съм търсил, а пък и дизела в резервоара разчитам да не е толкова привлекателен за джамбазите!Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:Май на всичките ни Фиати е така...Капачки с ключ,даже няколко вида има по маг.за рез.части Фиат/поне в Бургас,не вярвам в София да е различно/,струват 10-12 лв.,колегата hit-ko също ги има...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
[quote="Vladim"] Затова за произведените по-нови автомобили не са предвидени ключалки на капачките. аз пък си мислех че ако самата капачка се заключва с ключ централното не е вързано към външното капаче а ако е обикновена без ключ тогава централното е вързано към капачетоПС Vladim-ти сигурен ли си че твоята кола е излезнала от завода така или най малкото дали имаш познат който е със същата фиатка и няма ключалка на капачката на резервоара, питам от любопитсво щото до сега не съм виждал без ключалкаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
sasco
не съм виждал фиат с центр. на капачката на резервоара!Бравоа капачката е с ключ,въртейки се на 180 градуса,при което зацепва и тогава си отвиваш същата...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар