Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капачката на резервоара на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Капачката на резервоара на Брава

По принцип, капачката на резервоара на Брава 1.4 12V ’98 трябва ли да се заключваако колата има оригинално централно, и ако да - някой може ли да ми каже къде се намира моторчето за нея. Благодаря.
    FIAT BRAVA 1.4 12V

моята не се затваря от централното,а само с ключа.
    HONDA I-VTEC

Коментар

И при мен няма връзка с централното! А за съжаление капачката е обикновена тапа Опитах се да си намеря такава дето се заключва, но не успях... май малко съм търсил, а пък и дизела в резервоара разчитам да не е толкова привлекателен за джамбазите!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

бре то и моита на пунтото не се заключва върти се ключа ма неще шо така
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Vladim написа:
          И при мен няма връзка с централното! А за съжаление капачката е обикновена тапа Опитах се да си намеря такава дето се заключва, но не успях... май малко съм търсил, а пък и дизела в резервоара разчитам да не е толкова привлекателен за джамбазите!
          Май на всичките ни Фиати е така...Капачки с ключ,даже няколко вида има по маг.за рез.части Фиат/поне в Бургас,не вярвам в София да е различно/,струват 10-12 лв.,колегата hit-ko също ги има...
          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
            Май на всичките ни Фиати е така...Капачки с ключ,даже няколко вида има по маг.за рез.части Фиат/поне в Бургас,не вярвам в София да е различно/,струват 10-12 лв.,колегата hit-ko също ги има...
            Ми да... щотото Италия, както и да я погледнеш е в Европа. Друг въпрос е, дали масовото и население е с европейски нрави... но явно отдавна са се отучили да въркат по резервоарите на съседите си. Затова за произведените по-нови автомобили не са предвидени ключалки на капачките. Друг е въпроса, че българският айдук няма спирка и дори да види заключен резервоар, щом е решил-ще го отвори! Та отверка и чук и ще ползва и от искрите може да се взриви, ама кой му мисли толкова...
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

[quote="Vladim"] Затова за произведените по-нови автомобили не са предвидени ключалки на капачките. аз пък си мислех че ако самата капачка се заключва с ключ централното не е вързано към външното капаче а ако е обикновена без ключ тогава централното е вързано към капачетоПС Vladim-ти сигурен ли си че твоята кола е излезнала от завода така или най малкото дали имаш познат който е със същата фиатка и няма ключалка на капачката на резервоара, питам от любопитсво щото до сега не съм виждал без ключалка
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

не съм виждал фиат с центр. на капачката на резервоара!Бравоа капачката е с ключ,въртейки се на 180 градуса,при което зацепва и тогава си отвиваш същата...

Коментар

Working...
                X